2777
2789

احتمالا یا با چکس میزنه تو سر وریضا یا میشسته روشون😂 🤣

ایشون خانوم ماتیلدا کراوفورد هستن؛ اولین متخصص بیهوشی جهان در سال ۱۹۸۴

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

وای دستگاه بیهوشیشوووو🤣🤣🤣🤣

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا الکیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

وای دستگاه بیهوشیشوووو🤣🤣🤣🤣

😂 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

من دانشجوی علوم پزشکیم

چشمت روشن گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چجوری بیهوش میکرده واقعا؟🤔🤔🤔

میگم که یا میشسته روشون مریض بیهوش میشده یا با اون پتک تو دستش میزنه تو سرشون 😂 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا نکشتت با این تاپیکت

😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ورژن خارجی کلثوم اکبریه، البته اون فقط از بالشت استفاده می کرد اما ایشون مجهز به سلاح سرده😂

وای اره😂 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40