2777
2789
عنوان

بابام همش میگه مرگم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست
بابای منم ۱۴ ماه پیش فوت شد ، خیلی دلتنگم

تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه ، دلتنگی که تمومی نداره منم خیلی دلتنگشم

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
۶۲ سالشه والا الان یک ساله بیشتر میگه امیدوارم دیگه نگه

خیلیا رو دیدم تو این سن همچین میگن حتی به بچشون میگن تا نمردم دوست دارم ازدواجتون یا بچتو ببینم 

تو این سن چون سن بازنشستگی هست معمولا آدمها حس پیری و نزدیک به مرگ میاد سراغشون و در واقع یه بحرانه 

اگر سعی کنه خودشو با چیزی مشغول کنه بره تو جمع دوستان و بازنشستگان که تو پارک یا مسجد هستن خیلی میتونه تو روحیه اش تاثیر بزاره و دوباره شاد میشه 

کاملا طبیعیه تو این سن 

خانوادگی برنامه دورهمی یا گشت و گذار بزارید برید با هم گردش 

پدر منم اینطور بود برای شاید دوسال طول کشید تا بتونه با خودش و بازنشستگی کنار بیاد الان هر روز میره پارک تو جمع هم سالانش وخیلی بهش خوش میگذره جونش به پارک و دوستاش بسته هست و نماز مغرب رو میره مسجد برا خودش سرگرمی ایجاد کرده 

پدرشوهرم با مسجد و روضه و ختم صلوات و اینا 

من اونموقع که مجرد بودم خودم دلم می‌گرفت به بابام میگفتم بیا بریم دور دور من رانندگی کنم و بریم پارک یه مدتی گذشت تا اینکه تونست خودشو پیدا کنه 

ناراحت نباش عزیزم طبیعیه فقط باید خودشو مشغول کنه 

حالا این پیشنهادها رو بهش بکن انشاالله روحیه اش بهتر بشه و بتونه بحران رو پشت سر بگذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید صحبت کنم میخوام تو خلوت صحبت کنم بحث نیوفته تو خونه ،مریض هم نیست این منو ناراحت کرده سالم ...

پس همین حرف ها رو بهش بزن و اگه دیدی جواب نداد از یه روش تهاجمی هم میتونی استفاده کنی شاید اینم اثر کرد که دیگه این حرف رو نزنه و تو درون خودش تلقین نکنه 

حرف های بالا رو که گفتم + این بهش بگو که بابا بنده خدا فکر میکنی فوت کنی و بمیری چه اتفاقی می افته، نهایت اطرافیان چند روز گریه میکنن، دور از جون تو ناهارختم هم همه فراموششون میشه که شما فوت کردی نگران غذا و رنگ نوشابه هاشون اند که نوشابه زرد بردارن یا مشکی 

بعضی از فامیل که خیلی وقته هم رو ندیدن براشون انگار عید دیدنی هست همه شاد و شنگول و تیپ زده خوش و بش میکنن و رو بوسی ( این رو به عینه تو ختم عموم دیدم تازه فوت شده) کسی یادش نیست که تو نیستی، دو روز دیگه هم از یاد همه میری، همه زندگیشون رو می‌کنند تویی که دور از جون زیر خلوار ها خاک هستیو داری میپوسی  پس زندگی کن 😔

خودم پدر الآن ده ساله فوت شده ( 42 سالش بود فوت کرد) 😭😭اون رفته و همه داریم زندگی می‌کنیم بعد ده سال انگار از یاد همه رفته. 

خیلیا رو دیدم تو این سن همچین میگن حتی به بچشون میگن تا نمردم دوست دارم ازدواجتون یا بچتو ببینم تو ا ...

ممنونم عزیزم حتما تا جایی که بتونم و از دستم بر بیاد براش انجام میدم اصلا نمیتونم تحمل کنم نفسشو یطوری با زور کشید و گفت مرگم نزدیکه دلم گرفت درسته خیلی جاها کم گذاشته ولی خیلی مظلومه 

پس همین حرف ها رو بهش بزن و اگه دیدی جواب نداد از یه روش تهاجمی هم میتونی استفاده کنی شاید اینم اثر ...

عزیزم تسلیت میگم 

من خیلی میترسم پشیمون بشم آدم پرخاشگریه و من از بچگی باهاش رفتار خوبی نداشتم چون همیشه عصبانی بود همیشه بهش اخم میکردم انقدر پشیمونم کاش اتفاقی نیوفته تا الان هر جا تونستم بهتر رفتار کردم ولی خودمو نمیتونم ببخشم

ممنونم عزیزم حتما تا جایی که بتونم و از دستم بر بیاد براش انجام میدم اصلا نمیتونم تحمل کنم نفسشو یطو ...

اگر برید با هم گردش روزانه پیاده روی به خدا خیلی روحیه اش خوب میشه 

این حسش کاملا طبیعیه همراهیش کن 

الا تو پارک محله ای خونه پدرم اصلا قهقهه پیرمردا رو باید ببینی هر روز گروهشون جمعه 

پارک محله ای نداشتین یکی از  پارکای شهر برین اول باهم برید الانم هوا خوبه بعد پدرت کم کم یاد میگیره هر روز بره و میشه عادت اونجا هم دونفر دیگه رو میبینه دوست میشن 

الان مادرشوهرم نشسته خونه افسرده شده 

اما پدرومادر خودم هی میرن گشت و گذار غروب میرن مسجد اعیاد و عزاداریها مسجد و امام زاده  صبح و عصر هم پدرم خرید و بازار گردی و پارک پیش هم سالانش هست ماشالا بهش باشه بهتره من فقط یاد گرفتن خودشون رو مشغول نگه دارن کل عمرشو کار کرد کار سخت الان وقت استراحتشه 

پس همراهیش کنین تا بیفته رو غلتک اول به هوای خودت برید بیرون و گردش و پیاده روی تا عادت کنه 

سایشون مستدام باشه نیاز به محبت و توجه بیشتر دارن مامان باباها تو سن ۶۰ به بعد

تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه ، دلتنگی که تمومی نداره منم خیلی دلتنگشم

خدا پدر شما رو هم رحمت کنه

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!