2777
2789
عنوان

بخدا که واسه من خییلی زیادی بود

105 بازدید | 9 پست

این همه بدبختی برا منه 24 ساله زیادی بود طلاق مادر پدرم و ازدواج مجدد باباو تو سن کمم بعد ازدواج ناموفق خودم خاری خواهر برادرام بعد داداش 28 سالم که خیییییلی باهاش بدرود همش لج میکردم ده ماهه اونم رفت زیر خاک مامانمو نابود کرد بعد با هرکی رفتم تو رابطه قلبم شکست اصلا روحیه خوبی ندارم توروخدا یه قرص آرامبخش که معرفی کنید که بدون نسخه بدن دارم دیونه میشم همش به مرگ فکر میکنم 

کاربر قدیمیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون نسخه دارو نخر خوب نیست خودتو به کارهایی که دوست داری سرگرم کن همه مشکل دارن عزیزم حالا یکی بدتر به خودت روحیه بده

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خدا برادرتو بیامرزه عزیزم چقدر خدا تو بنده بزرگ و با صبری دیده و ممطعن باش خدا کنارته سختی برای همه ما آدم ها هست گلم از خدا می خوام دلت آروم بگیره   مطمعن باش اجر بزرگی داری پیش خدا 

سوره 13: الرعد,  24 -  33. انصاریان: [و به آنان گویند:] سلام بر شما به پاس استقامت و صبرتان [در برابر عبادت، معصیت و مصیبت ] پس نیکوست فرجام این سرای.

خدانکنه گلم واقعا وقتی صبر بعضی از بنده ها خدا میبنم میگم خدایا شکرت بابت انسان های خوبی که آفریدی آ ...

اجی مامانم نمیدونه مشت مشت دارم قرص گاپاپنتینه میخورم معدم داره خراب میشه برا اینکه یکم آروم بشم فقط

کاربر قدیمیم
اجی مامانم نمیدونه مشت مشت دارم قرص گاپاپنتینه میخورم معدم داره خراب میشه برا اینکه یکم آروم بشم فقط

عزیز دلم درکت میکنم از خدا صبر بزرگ می خوام باور کن تمام ما انسان در معرض امتحان هستیم این دنیا یه بازی یه روزی تموم میشه همه میریم پیش خدا و اونجا با عزیزانمون همیشه می مونیم به خدا تکیه کن  و مطمعن باش خدا کنارته و خودتو آسیب نزن و سعی کن برای برادرت کار خوب کنی اینجوری اون بنده خدا خیرات بهش میرسه هم دل خودت آروم میگیره خدا تو قرآن به مرگ میگه توفی یعنی گرفتن یک چیز و بردن به دنیا دیگه ن نیستی نابودی گلم