2777
2789
والا پیرپسر سی و چندساله شونم بی عرضه هستن!!!طرف چهل سالش شده هنوز داره از قناعت و صرفه جویی حرف میز ...

سی و چند ساله پیره ؟!! اونوقت همین شماهایید دخترارو ترغیب میکنید ۳۵ به بالا موقع ازدواجه ! ازین ورم میگید پیر  ! 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اقایون نباید خیلی رو این موضوع مانور بدن

میگن دخترا خونه باباشون فلان چیزو ندارن بعد از همسرشون میخوان و فلان و یکی نیست بگه الان اقایون این همه ایراد میگیرن که دختر باید قیافش فلان باشه و اندامش بهمان باشه و قدش بیسار باشه، مگه مادر یا خواهر خودشون آنجلینا جولی تشریف دارن که همه از دم خوشگل میخوان 

فقط رابطه جنسی حلال میخوان

دوستم دارن رو یکی دیگه سوار شن

به خدا یکیشونو میشناسم داره دختره رو میدوشه عملا

با پس انداز دختره موتورشو کرد پراید😐

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دیگه اونو پسره خودش رفته هر چند قبول دارم هر کی بره سراغ هم سطح خودش نهایت دو سه پله پایین بالاتر نه ...

خب اونم دخوره خودش رفته . برا پسر فقیر عیبه دختر پولدار بگیره برا دختر فقیر ایرادی نداره پسر پولدار بگیره ! چ استدلالی !

مستاجرمون یه پسر بیست و چهار سالس با خانمش یه کافه زدن انقدر خوشم میاد رو پای خودشون وایسادن ماشاا.. ...

آره معیارم برا ازدواجم نه پول نه تحصیل همین زرنگ بودن همین تلاش کردن برا زندگیه 

من بچه ایم دیدم از سن کم رفت سر کار الان زندگیش خیلی جلوعه

برعکس پسریم دیدم که دوتا بچه داره سنشم زیاد پولشو از باباش میگیره نونشم مامانش میزاره دهنش بی عرضه

بعضیا هم از وقتی فهمیدن زندگی چیه بیست سالگی رفتن سر کار حالا نتونستن زیاد چیزی به دست بیارن ولی بازم خیلی خوبه که بدون کمک میرن جلو 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂