2777
2789

نمیگم زندگیم گل و بلبل بود نه ... تو بدبختی داشتم غلط میزدم ولی تو بارداریم بدترین روزهای زندگیمو تجربه کردم

روانم بدتر ریخت بهم 

ارتباطاتم بدتر و بدتر و بدتر شد حالم صدچندان بدتر شد زشت تر شدم شعلی که تازه زده بودم رو نتونستم ادامه بدم همش فکر میکنم این بچه نیومده  انقدر زندگی منو بهم زد بیاد چی میشه 

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرش بخاطر هورمونای خودت بوده چه ربطی به بچه داره

همه چیزایی که گفتی منم تجربه کردم

من اینقدر چهره ام عوض شد و زشت شدم که خاله و زنداییم منو نمیشناختن درسمو نتونستم ادامه بدم البته بعد یک سال از زایمان ادامه دادم و مشکلات دیگه داشتم روحیه ام بهم ریخته بود تو زندگی به کلی مشکل برخوردیم مثلا داشتیم خونه میخریدیم ولی یهو بهم ریخت و تا الان نتونستیم ولی میدونم به بچه ی بی گناهم ربطی نداشته

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

امضات پسندیدم و میگم منم

و منم😀

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
امضات پسندیدم و میگم منم

کتاب ۴۸ قانون قدرت

روزه یه قانوشو دارم میخونم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

عزیزم انتخاب خودت بوده بعدم اون یه امتحان الهیه ، ی نعمت ....

الان طبیعیه که بخاطر هورمونات و اشفتگی و سختی های بارداری این حرفو بزنی ولی حس نمیکنی این شیطانه که در گوشت اواز میخونه و داره یه موجود بی گناه را بد قدم و نحس توی ذهن شما بهش نقش میده که دلش خنک بشه ....

اگه هرسختی هست میگذره و تموم میشه یادت باشه اون بچه حس داره و توبه عنوان مادر عزیزترین شخص زندگیشی و اگه توهواشو نداشته باشی و جایی این حرفو بزنی و این لقب روش بمونه برای اینده و روحش اصلا خوب نیست

اینجوری نگو

منم بارداری افتضاحی داشتم همش تهوع و استفراغ و بستری

اما دخترم بعد تولد آروووووم ترین بچه ای بوده که دیدم

حتی تو نوزادی هم شب بیدار نمیشد،تو خواب بهش شیر میدادم

الانم دوساله س و هنوز هم همونطوریه

ایشالا دنیا میاد و همه چی عوض میشه

انقدر هم انرژی منفی جذب نکن عزیزم

شما که شرایط نداری چرا بچه دار شدی میخای اونم بدبخت کنی

بهم تجاوز شد از شنیدن این جمله تعجب نکن ...

همسرم بدون اجازه و هماهنگی من اینکارو کرد درست مثل تجاوز بعدشم فاتحانه خندید به کاری که کرده 

عامدانه و با برنامه  ریزی بدون اطلاع من

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده