2777
2789
عنوان

خدای به بچه ها چی بدیم ببرن🙃

872 بازدید | 81 پست

من مجردم ولی سوالم از اون خانمایی هست که میگن میوه و اجیل ندید 

برادر زاده م میره مدرسه بعد معلمشون گفته چیزای سالم بیارن موزو اجیل بیارن 

خب نمیشه نداد به بچه که همه بخورن این نداشته باشه

من یادم ابتدایی بودم میوه هامو به بچه ها میدادم یا خودشو میخوردن یعنی بدون اجازه و من تا اینکه خونه بر گرسنه بودم 

نمیگم پیتزا بدید فلان چیز بدید و ناسالم هم ندید  براشون غذا های که دوست دارنو درست کنید و بگید برن بیرون بخورن اینجوری بهتره یا یه صبحونه کامل بهشون بدید واسه تغذیه میوه بدید با شیر

و اینکه کسایی که میخوان پیتزا و اسنک بدن به بچه هاشو برای همه درست کنید تا دلشون نخواد🙃🤍

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کیک بیسکویتا خودشون کلا ضرر دارد کلی روغن قند دارن

میوه میزارم با لقمه نون پنیر گردو .لقمه خامه شکلاتی با گردو یا موز

یا لقمه کوکو سبزی 

یه وقتایی شیفت ظهری هستن غذا براش میزارم 

هویج رنده شده براش میزارم

اجازه خرید یه دونه خوراکی از بوفه هم داره

چطوری براهمه درست کنن ایا این بنظرت منطقیه؟

به منطقی هست یا کلا نیارن یا برای همه درست کنن

اصلا کیک بیسکویتا خودشون کلا ضرر دارد کلی روغن قند دارنمیوه میزارم با لقمه نون پنیر گردو .لقمه خامه ...

در روز یدونه کیک یا بیسکویت ضرر قابل توجهی نداره من الان یازده ساله دانش اموز بودم و همیشه یدونه کیک و بیسکویت رو داشتم تو کیفم، الان بچه هستن ولی تو دبیرستانا همه انرژی ژا به دستن

اجیل تو خونشون هم بخوره مفیده, نکنه فکر میکنید اینا فقط تو مدرسه مفیده🤣چی مگه باید بدین ؟؟؟؟ یه دون ...

خب میدن بقیه حتما