2777
2789

سلام من ریاضی دوازدهم رو پاس نکردم،  انشالله دی ماه میخوام پاسش کنم البته من دوازدهمم خرداد ۴۰۴ تموم شد ، چون هنوز فارغ تحصیل نشدم باید برم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنم برای درس افتادم ....که دی امتحانشو بدم 

❌️حالا ی سوال مهم وارم میخوام بدونم امتحان دی برای ما که مدرسه بزرگسالانیم داخلیه یا نهایی و به صورت هماهنگ کشوری برگزار میشه ؟❌️

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

نهایی و کشوری هست دقیقا مثل امتحان خرداد

عهه 

ی نفر گفت برای بزرگسالان مثل اینکه داخلیه

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یک درس افتاده داری؟ خودت از پسش بر میای؟

دو تا درس 

یکیش ریاضی 

چطور ؟

دو تا درس یکیش ریاضی چطور ؟

هیچی ، می‌خوام بگم خوب بشین بخون که ان شاالله پاس کنی بره

وقتی یک بچه ای کارش به شهریور میکشه، حتما ضعیف هست 

ولی من نمی‌دونم نامردها چرا امتحان شهریور رو سخت تر از خرداد گرفتند که الان کلی دانش آموز کارش به دی کشیده

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
هیچی ، می‌خوام بگم خوب بشین بخون که ان شاالله پاس کنی برهوقتی یک بچه ای کارش به شهریور میکشه، حتما ض ...

اره واقعا 

من از ی طرف هم دارم میرم سرکار خیلی استرس دارم 🥲

چرا نفرستادنت پادگان اونجا هم سوال میدن هم جواب

پادگان؟ چرا پادگان؟ اولین باره میشنوم

منم دقیقا شرایط شمارو دارم ، دوازدهم رو تو خرداد تموم کردم

ولی من قراره تو دبیرستان خودم امتحان بدم تا دیپلمم رو بدن 

بهم نگفتن برو بزرگسالان‌ 

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

دانشگاه هم حتما قبول شدی درسته؟

من دانشگاه بدون کنکور میخام برم انشالله بهمن 

که اول باید پاس کنم این دو تا درس اقتاده رو ، بعد با دیپلم موقت برم برای ثبت نام و...