2821
2789
عنوان

ژل زدم چهار روزه از ترس نخوابیدم

531 بازدید | 31 پست

من چار روز پیش رفتم پیشه یکی کع اصن ن مدرک داره ن چیزی یه سی سی برا هر طرف گونم

یع سی سیم ب چونم زدم خیلی حالم بدع چیکار کنم

رفته بودم مشاوره جوگیر شدم گفتم بزن 

بعدش پرسیدم مارک اودری بوده خودشم فله ای🤦🏻‍♀️

دیشب که روزه سوم بود ساعت سه شب حالت تهوع شدید و تب و لرز گرفتم استفراغ داشتم رفتم بیمارستان گفتن شبیه واکنش الرژیک حساسیت کردی بهم سرم زدن قرص حساسیت الرژی اینا دادن

چونم کبود شده یکمش

گونم یکیش زیرش مثع یه جوشع دس میکشم روش

از زندگی بیزار شدم چن بار ب مردن فک کردم 

همش میترسم نکروز و عفونت بگیرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه خدا عقل برا چی داده چرا پیش کسی رفتی ک‌مدرک نداره 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

برو پیش متخصص پوست تخلیه کنه زود فقط

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خانوادم خبر نداشتن زدم همش ۱۸ سالمهدیشبم مجبور ب مامانم و داداشم گفتن انقد فش خوردم مردم و زنده شدم

همیشه ی مشورتی داشته باشی قبلش بهتره 

ببین اگه علایمت بیشتر شد برو انزیمه چیه از اینا بزنن 

از نوشتن منم لایک کنید فلان در تاپیک من خودداری بفرمایید . آقایان درخواست دوستی نفرستید حذف میشه

میگن این مارک انزیمم نمیشع

کی میگه ؟برو پیش دکتر پشت گوش ننداز حالا چقدر پول دادی؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2825
2823
2791
2779
2792