2777
2789
عنوان

یسوال درباره رسم و رسوم ترک زبان ها در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 84 پست
پشیمونه از ازدواجش؟ چیزای منفی دیگه هم ازش دیدین ؟ قراره کجا زندگی کننن سراب یا یزد؟

نه قراره تهران باشه

میگه ازالان شمشیر و از رو بستن گفتن خانواده ات خیلی کم باید باهات صحبت کنن همش باید پیش ما باشی حرفای این چنینی

متاسفانه هروقت درباره رسم و رسوم می‌گفتیم ازشون میگفتن ما رسم و رسوم خاصی نداریم

وا 

همین باید براتون زنگ خطر میشد

رسم و رسومات خاصی نداریم دیگه چه صیغه‌ایه 

مگه قراره فیل هوا کردن رو بگن 

من بودم فکر میکردم منظور از رسم و رسوم خاصی نداریم اینه که کلا هیچ مراسمی نمیگیرن و برای هیچ مناسبتی قرار نیست ذره ای خرج کنن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقد کردن؟ اگه صیغه محرمیته بزنه زیرش

نه عقدن اصلا تو زمان صیغه این رو رو نشون ندادن بقدری محبت های پی در پی میکردن که ما مونده بودیم بعدش خودشونو نشون دادن

نه عقدن اصلا تو زمان صیغه این رو رو نشون ندادن بقدری محبت های پی در پی میکردن که ما مونده بودیم بعدش ...

ببین بعد عروسی میخان چیکار کنن 

خدا اینجور ادمارو ذلیل کنه میان دختر مردمو بدبخت میکنن

وا همین باید براتون زنگ خطر میشدرسم و رسومات خاصی نداریم دیگه چه صیغه‌ایه مگه قراره فیل هوا کردن رو ...

نه اتفاقا گفتن بله برون و عقد هم باید خانواده عروس شام بدن و حسابی سنگ تموم بزارن چون ما تعداد بالایی مهمان داریم و نمی‌خواهیم ابرومون بره

ببین بعد عروسی میخان چیکار کنن خدا اینجور ادمارو ذلیل کنه میان دختر مردمو بدبخت میکنن

خدا لعنتشون کنه خواهرم میگه عمه کوچیکش و مادرش خیلی مارمولک و دورون خیلی بنده خدا گریه میکنه دعاش کنید ختم به خیر بشه

نه اتفاقا گفتن بله برون و عقد هم باید خانواده عروس شام بدن و حسابی سنگ تموم بزارن چون ما تعداد بالای ...

و گقتن که در مقابلش قراره چه کنن؟ اینو که گفتن خانواده‌آتون جوابی ندادن؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

و گقتن که در مقابلش قراره چه کنن؟ اینو که گفتن خانواده‌آتون جوابی ندادن؟

گفتنه عروسی و ما میگیریم همین ما اخه انگاری زبونمون قفل شده بود در قبال این خانواده شاید حرفم مسخره باشه ولی واقعا دور ازجون لال شده بودیم خواهرم انگاری جادو شده بود به این بله داد

این رسم خسیس هاست 

وگرنه هیچ جایی رسم نیست کادویی رو که دادن پس بگیرن... 

اونا میترسن این ازدواج خدایی ناکرده سرانجام نداشته باشه 

واسه همین نمیخوان طلا و سکه و پول دست شما باشه 

میترسن توی اون شرایط نتونن پس بگیرن 

مطمئن باش بعد عروسی هم یه بامبولی درمیارن یا خونواده یا خود داماد 

در نهایت طلایی دست خواهرتو نمیگیره

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
این رسم خسیس هاست وگرنه هیچ جایی رسم نیست کادویی رو که دادن پس بگیرن... اونا میترسن این ازدواج خدایی ...

خب اینجوری که ماهم نمیتونیم اعتماد کنیم شکایت می‌خواستیم بکنیم ازشون

حالا نمی‌دونم واقعا رسم دارن یانه ولی بعضیا خیلی کارا میکنن ولی به اسم رسم و رسوم میگن‌ماخودمون ترکیم .یکی از اقوام مادرم خانومش که اونم ترکه ولی از بچگی تو تهران بودن این خانم 70ساله برای پسرش که زن گرفتن به خاطر کادوها و....چه کارا که نکرده بود و همه ی فامیل از کاراش تعجب کرده بودن ولی الآنم کارایی که با عروسش می‌کنه ما می‌شنویم میگیم هیچ کس نمیتونه همچین چیزایی رو تحمل کنه.شما هم قشنگ بشناسینشون و تحقیق کنین.صحبت یک عمر زندگیه