خواهرم عروس ترکا شده ما خودمون یزدی هستیم یچیزی برای ما سوال شده خانواده داماد شب عقد تمامی کادوها و هدایای عروس و بردن منزلشون از سکه ها و پولا گرفته تا ست جواهرعروس و...بعد ما یک ماه بعدش گفتیم میشه هدایای عروس و بیارید میخواد یه مراسمی بره بندازه و با تمام پرویی گفتن ما نگه میداریم تا عروسی بعد تحویل عروس میدیم رسم ترکا همینه خب خواهرم ناراحت شد گفت حق منو نمیدن میخواستم بپرسم از ترک زبان ها ایا واقعا چنین رسمی هست یا دروغ گفتن؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه واقعا اینکه پسرای ترک به درد ازدواج نمیخورن اصلا اینطور نیست.ولی دو قومیت متفاوت یکم سخته.ولی حتما تحقیق کنین.اتفاقا ترکا تو مراسمات سنگ تموم میزارن
مادرم برای یکی از روستاهای سرابه اینا اگه از خود سراب باشن زیاد تعریفی نیست ولی هیچ ترکی همچین رسمی نداره. برعکس ترکا عاشق این هستن دست و پال عروساشون پره طلاباشه و افتخار میدونن مخصوصا تو نامزدی
سر عقد فقط خونواده دوماد فقط یه حلقه میگیرن که خونواده عروس هم برای داماد میگیرن
با یه نشون برای بعله برون میدن
انگاری خونواده دوماد فقط یه انگشتر میگیرن
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊