2777
2789
عنوان

یسوال درباره رسم و رسوم ترک زبان ها در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 84 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااا دیگه نگه داشتنش چیه 

همون سر عقد همه را میدیم عروس و دستش میکنیم و گردنبند و گوشواره ها رو میبندیم بهش 😐😐

میخواستن ندن اینجوری گفتن  این رسما رو از کجاشون در میارن دیگه 

ابرو هر چی ترکه بردن

نه قراره تهران باشهمیگه ازالان شمشیر و از رو بستن گفتن خانواده ات خیلی کم باید باهات صحبت کنن همش با ...

خدا به داد خواهرت برسه 

تازه عقده اینکار میکنن ،  عروسی بگیرن اجازه نمیدن خواهرت بیاد شهرتون 

کاش یه فکر اساسی کنید

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
سراب

مادرم برای یکی از روستاهای سرابه اینا اگه از خود سراب باشن زیاد تعریفی نیست ولی هیچ ترکی همچین رسمی نداره. برعکس ترکا عاشق این هستن دست و پال عروساشون پره طلاباشه و افتخار میدونن مخصوصا تو نامزدی 

نه عقدن اصلا تو زمان صیغه این رو رو نشون ندادن بقدری محبت های پی در پی میکردن که ما مونده بودیم بعدش ...

خدا بداد خواهرت برسه. در کل عروس ترکاشدن خیلی سخته. خودمم هفت جدو ابادم ترکه ولی دختر از غیر ترک گرفتن ظلم در حق اون دختره

خب اینجوری که ماهم نمیتونیم اعتماد کنیم شکایت می‌خواستیم بکنیم ازشون

نمیدونم والا طرف ما سرویس طلا رو برای عروسی میدن 

سر عقد فقط خونواده دوماد فقط یه حلقه میگیرن که خونواده عروس هم برای داماد میگیرن

با یه نشون برای بعله برون میدن 

انگاری خونواده دوماد فقط یه انگشتر میگیرن 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊