2777
2789
عنوان

یسوال درباره رسم و رسوم ترک زبان ها در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 84 پست
اتفاقا بدترین چیزارو اوردن برای خواهر بیچارم

بخدا کوچکترین مراسمی عید میشه ما با طلا میریم مثلا عید فطر طلا میبریم لباس میبریم خوراکی و مواد غذایی همه چی 

عید قربان گوسفند طلا لباس همه چی 

اینا گدان اتفاقا مام مال نزدیکای سرابیم 

ببین عزیزم یک سوم ایران ترین تقریبا، هرکدوم تو یه شهری زندگی میکنن و هر شهر برای خودش رسم و رسومات م ...

خب من هیچ جا ندیدم هدیه عروس و پرو پرو ببرن بدون اجازه و ندن حتی بندازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرم گفت شکایت میکنم ازشون چون بدون اجازه و فریب از دستش دراوردن

اگه شکایت کنید بعدش باید طلاق بگیره ،  فکر میکنین به همین شکایت همه چیز ختم به خیر میشه 

فقط میدونم خواهرت وارد یک چالش بزرگ شده که واقعا  گذشتن ازش  خیلی سخته 

خانواده شوهری ک  همه  فرمان رو به دست گرفتن و بدتر از همه شوهری ک از راه نرسیده داره از خانوادش حمایت میکنه و این یعنی فاجعه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

ماهم ترکیم.اما اصلا چنین رسمی نداریم.اتفاقا با سراب هم تقریبا همسایه ایم.طرفای ما همه ی کادوها رو میدن به عروس

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
بخدا کوچکترین مراسمی عید میشه ما با طلا میریم مثلا عید فطر طلا میبریم لباس میبریم خوراکی و مواد غذای ...

اینا تاالان که یک ماه میشه برای عقد انقدر خواهرمو خار کردن با تیکه هاشون خواهرم میگه میان جلوی من ترکی حرف میزنن بعد نگاه سرو وضعم میکنن انقدر می‌خندن من گفتم شاید مثلا مخاطبشون تو نیستی ولی میگه همش اینکارو میکنن باهام خیلی غریبه بینشون

کاش با همزبون و همشهری خودتون وصلت میکردین.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
خب من هیچ جا ندیدم هدیه عروس و پرو پرو ببرن بدون اجازه و ندن حتی بندازه

منم ندیدم 

ولی به وفور رسم های عجیب غریب دیدم 

دو سه هفته ی آخر پروسه خواستگاری همونطور که پسر و دختر درمورد اخلاقیات هم صحبت میکنن خانواده ها هم باید درمورد رسم و رسومات ریز به ریز صحبت کنن کاملا شفاف 

حتی اگه دوتا کوچه فاصله داشته باشید هم باید ریز به ریز رسومات طرف مقابل رو بپرسید و بپرسید دقیقا چیا مدنظرشه، په برسه یه شهر و قومیت دیگه! 

وقتی شفاف سوال نشه خب اونها هم بعدا هرچی دلشون میخواد میگن و معتقدن می‌خواستید از قبلش بپرسید که بدونید

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اگه شکایت کنید بعدش باید طلاق بگیره ، فکر میکنین به همین شکایت همه چیز ختم به خیر میشه فقط میدونم خ ...

نمیدونیم واقعا چیکار کنیم خیلی بنده خدا خواهرم پشیمونه

نه اینا گفتن رسم ترکاست عروس هیچ حقی نداره

به هیچ عنوان اینجور نیست.من تعجب کردم اصلا🤦‍♀️

نه اینا گفتن رسم ترکاست عروس هیچ حقی نداره

ببخشیدا ولی گ وه خوردن 

خودشون بدرد نخور و گدان دارن همه ترکا رو بد جلوه میدن 

ولی در کل عروس ترکا نشید بهتره پسراشون اخلاق ندارن😂

منم ندیدم ولی به وفور رسم های عجیب غریب دیدم دو سه هفته ی آخر پروسه خواستگاری همونطور که پسر و دختر ...

متاسفانه هروقت درباره رسم و رسوم می‌گفتیم ازشون میگفتن ما رسم و رسوم خاصی نداریم

نمیدونیم واقعا چیکار کنیم خیلی بنده خدا خواهرم پشیمونه

پشیمونه از ازدواجش؟ 

چیزای منفی دیگه هم ازش دیدین ؟  

قراره کجا زندگی کننن سراب  یا یزد؟

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫