2777
2789
براش فرنی رقیق درست کن بریز شیشه شیر بده بخوره نذاز انقدر شیر خشک بخوره براش خوب نیست

دکتر تغذیه متخصص  اتفال همه گفتن بخوره. وقت برای غذا. زیاد هست برای شیر نیست

برای کسی که مجبوره بگیره،دیگه قیمت مهم نیست متاسفانه

اره تعداد بالا همین یه ذره هم زیاد میشه 

مثلا این خانم ۲۰تا درماه مصرفشه اون پنجاهارو بخوایم حساب کنیم یه تومنی میشه راحت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به خدا ۱روز و نیمم تموم می‌کنه۱۹ماهشه غذا نمیخوره فقط شیر

عزیز من بچه نوزده ماهه دیگه شیر نباید بخوره،چهارتا بچه دارم همه هیحده ماهگی از شیر گرفتم اطرافیانم هم بچه زیاد دارن ندیدم کسی به بچه نوزده ماهه شیرخشک یا شیر خودشو بده،بهش غذا بده تا وقتی شیر خشک رو ترجیح بدین به غذا معلومه که بچه دیگه غذا نمیخوره

برای کسی که مجبوره بگیره،دیگه قیمت مهم نیست متاسفانه

کمک نمیخای. کنی نظر ندی ممنون.   چند ماه اینجوری دادم. حالا میخام. با سهمیه. بدم شما چیکار داری وقتی کمکی. از دستت بر نمیاد اطلاعات غلط ام نده ممنون

اره تعداد بالا همین یه ذره هم زیاد میشه مثلا این خانم ۲۰تا درماه مصرفشه اون پنجاهارو بخوایم حساب کنی ...

این خانم میگه بچه اش نزدیک دوساله هست،دیگه بیست تا دندون داره ،همه چیز باید بخوره نه شیر خشک 

دکتر تغذیه متخصص اتفال همه گفتن بخوره. وقت برای غذا. زیاد هست برای شیر نیست

دیگه نوزده ماهشه پنج ماه دیگه دوسالش بشه باید از شیر بگیریش فکر اون موقع هم باش  کارت سخت میشه غداهای خوشمزه براش درست کن شیر و ترکش بده

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

کمک نمیخای. کنی نظر ندی ممنون. چند ماه اینجوری دادم. حالا میخام. با سهمیه. بدم شما چیکار داری وقتی ...

اطلاعات غلط نیست بچه نوزده ماهه غذا می خواد نه شیر ،بهتر بود به جای در خواست کد ملی می گفتی چطوری بهش غذا بدم ،نه اینکه برای راحتی خودتون یک شیشه شیر بدین دست بچه تا مبادا چند ساعت تو آشپز خونه باشین گناه داره بیشتر به فکرش باش

اره تعداد بالا همین یه ذره هم زیاد میشه مثلا این خانم ۲۰تا درماه مصرفشه اون پنجاهارو بخوایم حساب کنی ...

بچه بالای یکسال به شیر خشک نیاز نداره عدا میخوره ۳وعده شیر براش کافیه

کسی گول نخوره کد ملی نده

این خانم میگه بچه اش نزدیک دوساله هست،دیگه بیست تا دندون داره ،همه چیز باید بخوره نه شیر خشک

یعنی دو سالگی هنوز فقط شیر خشک میخوره؟😐

اسی واسه کوچولوتم خوب نیستا یواش یواش باید غذا دادنو شروع میکردی خیلی وقت پیش ..

دکتر تغذیه متخصص اتفال همه گفتن بخوره. وقت برای غذا. زیاد هست برای شیر نیست

واقعا؟؟؟

دکتر دختر من میگفت دیگه از ۶ ماه به بعد بااااااید غذا رو شروع کنی و به مرور دفعات شیر کم بشه تا قطع بشه

یعنی دو سالگی هنوز فقط شیر خشک میخوره؟😐اسی واسه کوچولوتم خوب نیستا یواش یواش باید غذا دادنو شروع می ...

مدام درحال درست کردن غذا های. مختلف ام دکترای مختلف بردن گفتن ایراد ندارع. تا ۲سالگی. به بعد   هنوز زیر ۲ساله