2777
2789
رووفیل از نورامیس گرونتره برای زاویه سازی و خط خنده بیشتر استفاده میشه حتما هم رووفیل تک سی سی باشه ...

تک سیسی یعنی چی 😅 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزوژل بیشتر واسه چروک و ایناس

اگه دختره الکی ژل جایگزین کنه چی 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

فعلا عجله نکن بنظرم وقت هست بزار خوب مطمئن شی بنظرم

والا دوباره دودل شدم واسه عید می‌خوام 

عزیزم من صورت نزدم هیچیواسه لب ژل زدم ( ژل لب رووفیل خوبه) یک سیسی زدم شد 1 و 500

عزیزم اون ژلی که گفتی خو من صورتم استخونیه به دکترای شهرمون زیاد اعتماد ندارم خو نمیتونم شهرستان برم برا همین  هنگم میگم الان یک ژل دیگه جایگزین نکنه

من ژل گونه و لیمو هرسی سی ۶۰۰ زدم خیلی راضیم از فرم و ماندگاریش ازعیده‌تکون نخورده

واقعا