2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان

جونت سلامت گلم 

این دکتری که می‌خوام برم فعلا این دوتا تو شهرمون یکم معروفند اگه میتونی باهاشون حرف بزنی چون اطلاعات زیاد داری تو اینستا هستند بیشتر دایرکت 

سیامک رحمانی 

نیلوفر تاری 

ببخشیدا

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

تو کلینیک کار میکرد خانمه اما گفت اگه بیای آرایشگاه برات ارزونتر درمیاد منم رفتم

تو ارایشگاه

مشکلی پیش نیومد

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

مد نظرتون فقط صورت هستش؟ من برای واژینال نمیدونم ژل بزنم یا چربیهر چند که دکترم گفت چربی خیلی بهتره ...

آره فقط صورت 

چرا اونجا اخه

جونت سلامت گلم این دکتری که می‌خوام برم فعلا این دوتا تو شهرمون یکم معروفند اگه میتونی باهاشون حرف ب ...

چرا خودت نمیپرسی😁 کاری نداره پیام بده بهت میگم چی بگی بهشون

خودت صحبت کنی بهتر میتونی تصمیم بگیری

چرا خودت نمیپرسی😁 کاری نداره پیام بده بهت میگم چی بگی بهشونخودت صحبت کنی بهتر میتونی تصمیم بگیری

خدایی پرسیدم خو آخه در مورد ژلا اطلاعی ندارم برا همین گفتم 

چرا خودت نمیپرسی😁 کاری نداره پیام بده بهت میگم چی بگی بهشونخودت صحبت کنی بهتر میتونی تصمیم بگیری

من صحبت کنم آخه هیچی نمی‌دونم 

برا همین گفتم شما اطلاعاتت زیاده 

آره فقط صورت چرا اونجا اخه

بخاطره زایمان ها و چاقی و لاغری مکرر پوستم چروک شده 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند