2777
2789
عه چه بد دکتر خوب باید بری که اونم کم پیدا میشه همه شدن متخصص و کا بلد الکی برا یه جراحی چشم و یه جر ...

تو تاپیکام اگه بخونی در مورد ژله یکی گفت فقط ژل 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط میدونم برا چربی خیلی بیشتره

وای چ بد 

من خیلی لاغرم افتضاح پول یکم دارم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

دیگه چربی تزریق کردن به صورت منسوخ شده خود دکترهای زیبایی هم میگن اینکارو نکنید بعد چندسال افتضاح می ...

عه حالا کدوم خوبه

الکی میگه چربی از بدن خودته جوش میخوره میره ولی ژل نه

این کار بر چی میگه 

کدوم خوبه گلام