2777
2789

فردا شب ی زن و شوهر میخوام دعوت کنم ی بچه سه ساله دارن به نطرتون زشته ابگوشت درست کنم خودمون چون چند ماهه نخوردیم میخواستم درست کنم شوهرم‌گفت فردا شب درست کن دست جمعی میچسپه..مهمونامون زیاد باهاشون رودربایسی نداریم لطفا بگید اگه زشته ی چیز دیگه درست کنم .البته اینم‌بگم سه ماهی هست نیومدن خونمون ی مشکلی برای ما پیش اومد نتونستم دعوتشون کنم ولی ی ماه پیش اونا مارو دعوت کردن پارک جوجه دادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باهاشون راحتین ن بد نیست..اگه رودربایستی دارین بهتره غذای برنجی بزارین

نه در کل راحتیم بیشتر وقتا اخر هفته ها باهمیم ولی چون الان ی سه ماهی هست اونا نیومدن خونه ما بخاطر اون گفتم‌

نه راستش ...من باشم درست نمیکنم ...زرشک پلو بزار

چون همیشه غذاهای برنجی درست کردم هر موقه اومدن شوهرم گفت ی تنوعی بشه ابگوشت هم کنار هم میچسپه ولی خودم مردد بودم .پس دیگه هیجی ابگوشت درست نمیکنم .شاید چلو گوشت درست کنم