2777
2789

برای برادرم چون مامانم شاغله من درست میکنم فقط صبحونه گرم میخوره عدسی خوراک لوبیا سیب زمینی سرخ کرده املت  میوه هم نوز میبره چون سیب پرتقال دوست نداره واقعا اینا بده من میزارم؟ یا تو نون های لواش حالت پیراشکی درست میکنم

نه چرا بد باشه ؟ وقتی هم دوست داره و هم سالمه خیلی عالیه ، خواهر مهربون به تو میگن 😘😘😘

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی که بچه میخوره و دوست داره میتونی بزاری.

هر کی هم حرفی زد بزن تو دهنش.

والا ...لقشونو تکون بدن صبح پاشن واسه بچه هاشون لقمه و ساندویج درست کنن.یدونه کیک میندازن تووکیف بچه فقط میگن بروووو بروووووو😆

ظرف های نگهدارنده که شفافه

اون که بله میگم سخته حملش و خوردنش 

ولی از لحاظ ارزش غذایی که بسیار عالیه مدت زیادی شیر نگهش میداره و پروتین خوبی داره و توی کلاس نشستن و تمرکز بسیار موثره 

چه بچه خوبی