2777
2789
عنوان

با این قیمت طلا

472 بازدید | 34 پست

موقعیت خیلی خوبیه برای خونه خریدن

ولی حیف ک ما زود فروختیم خونه خریدیم اگ اون زمان نمیفروختیم میتونستیم الان هم جهاز مون بگیریم هم خونه 

نمیدونم واقعا چ حکمتیه

ولی واقعا ناراحتم 

البته ناراحت نیستم ازین ک قیمت ملک بالا نرفته ولی خب عجیبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حقوقم نهایتا بتونم ماهی یه سکه 200 سوت بگیرم🥲🥲

خیلی ناراحتم

سالای پیش خیلی راحت تر میشد خرید 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
ادم نمیدونه بفروشه یا بخره

قراره بره بالاتر

وقت فروش نیست اصلا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب پس کنسله

آره چون طلای جهانی هم داره میره بالا

دلار هم که گرون میشه هی

قیمت طلا به این دوتا بستگی داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببخشید میپرسم چقد حقوق میگیرید؟

9

که 5.200 قسط دارم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
آره چون طلای جهانی هم داره میره بالادلار هم که گرون میشه هیقیمت طلا به این دوتا بستگی داره

خونه خیلی لازممه ولی حتی بفروشم هم خونه ی خوبی نمیشه کمه.باز دوباره واسه فروش خونه هم ب مشکل میخورم اون‌موقع

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭