2777
2789

چقدر با هم تفاوت سلیقه و نظر دارید؟

شده این قضیه خیلی اذیتتون کنه؟

من حدود ۴۵ سال با پدر مادرم اختلاف سن دارم

و فقط من هستم که الان توو خونه هستم و بقیه رفتن سر زندگیشون

البته منم عقد هستم

گاهی  اختلاف سلیقه با مادرم خیلی اذیتم میکنه

بخصوص اینکه مادرم کلا خیلی غر میزنه و دست خودش نیست. مدام از خدا میخوام که شرمندشون نشم اما گاهی هم صبرمو از دست میدم

البته بهشون چیزی نمی گم اما خب توو خودم میریزم اذیت میشم.

شما چیکار میکنین در این شرایط؟

Dance me to the end of Love...

منم تقریبا همین مقدار فاصله سنی دارم با مامانم اما زیاد اختلاف سلیقه نداریم چون مامانم خیلی امروزی هستش ولی گاهی پیش میاد که سعی میکنم خودمو کنترل کنم چیزی نگم

خدایامرسی بابت همه چیز😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با مامانم و بابام ۲۰سال با دخترم دوازده سال اختلاف داریم طبیعتا رابطم با خانواده ام مثل رابطه من با دخترم نیس ولی ب نظرم سن زیاد قضاوت نمیکنه این دلشوره ها و اختلاف سلیقه ها همه جا هست بین بچه ها و خانواده 

منم همینطورم عزیزم 

اختلاف سنیم هم مث توئه 

با اینتفاوت که من مجردم هنوز 

من گاهی خیلی غرمیزنم و بعدش فقط گریه میکنم 

بین ما از زمین تا آسمون فرق هست 

مخصوصا توی سلیقه هامون

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

اختلاف سنی من با پدر. و. مادرم هم در. همین حدود بود. و دقیقاً مشمل شما رو داشتم متاسفانه کاریش نمیشه کرد فرهنگ ما طوریه که حق همیشه با پد. و. مادر و بچه ها عملا نمیتونن ابراز وجود. کنن که البته غلط هست

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉

با مامانم 32 سال.با دخترمم 32 سال😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من موهای سرمو چتری کوتاه مردم دوازده سالم بود مامانم با ریش تراش از ته زد سه ماه هدبند زدم الان دخترم یازده سالشه با اینکه میزارم اینکارهارو انجام بده ولی باز چشم غره رو میرم 😂

من با مامانم و بابام ۲۰سال با دخترم دوازده سال اختلاف داریم طبیعتا رابطم با خانواده ام مثل رابطه من ...

با دخترتون دوازده سال اختلاف سن دارید؟ چن سالگی ازدواج کردین؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

[QUOTE=56542699]من با مامانم و بابام ۲۰سال با دخترم دوازده سال اختلاف داریم طبیعتا رابطم با خانواده ام مثل رابطه من ...[/

یعنی چند ساله بودی باردار شدی

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼