2777
2789
عنوان

جاریم از دست خواهرشوهرام فرار کرد الان خواهرا اومدن سراغ من

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 39 پست
من انقد ک خواهرشوهرم خوبه نمیتونم درک کنم ک خواهر چطوری میتونه بد باشه خودمم خواهرشوهره پنج تا عروسم ...

خیلی قدرش رو بدون ، منم هیچ وقت خواهرشوهر بازی درنیوردم ولی نمی‌دونم این چه سرنوشتی بود این افریطه ها اومدن توی زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مادر شوهر ها و خواهر شوهر ها بعد از ازدواج پسر و برادرشون در برابر عروس و خواهر شوهرشونج..ن..د.. ...

حتی از دخترم متنفرن که میگم به درک ، بخدا شوهرم مجرد بود آدم حسابش نمیکردن ازدواج کرد عزیز دردونه شد و من شدم غریبه 

فقط و فقط جلوشون سر خم نکن کوتاه نیا بعدها اینهمه خودخوری مطمعن باش قرص اعصابی میشی.اون که جواب می‌د ...

شوهرم می‌دونه ولی از خواهرانش می‌ترسه چون فردا انگ زن ذلیل بهش میچسبونن برای همین جرعت نداره بهشون بگه بالا چشمت ابروه میره باهاشون می‌خنده که بگه من برعکس زنم باشما خوبم و آشتی ام

اسی منم خواهر شوهرم جدا شده ولی بینوا اصلن اصلن کاری ب کارم نداره تازه اگرم دعوا کنم با شوهرم طرف من ...

آره. اطرافیان منم چند تا خانم طلاق گرفتن بنده خدا مظلومن ندیدم آزارشون به کسی برسه ، بخت سیاه من این عقده ای برگشته همیشه وسط دعواهاس یا دنده میده به بقیه یا خودش عامل اصلی دعواس دعای زبان بند از کجا بگیرم ؟