2777
2789
عنوان

جاریم از دست خواهرشوهرام فرار کرد الان خواهرا اومدن سراغ من

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنن؟

یکیشون جدا شده بیشتر اون اذیت می‌کنه خواهرانش رو هم کوک می‌کنه که تیکه بندازین ، اینطوری بهش بگین خیلی میسوزه نقطه ضعفش توی اینه در مورد جاریم اینطور بود در مورد منم از همه چیم ایراد میگیره و تیکه میندازه تاپیکام هست

فقط و فقط جلوشون سر خم نکن کوتاه نیا بعدها اینهمه خودخوری مطمعن باش قرص اعصابی میشی.اون که جواب می‌داده و خالی می‌شده اون شده.فقط فکر روان خودت باش شوهرم در جریان تیکه ها و حرفاشون برار

قطع رابطه کن باهاشون ، هروقت خودت بودی اومدن درو باز نکن ، چیزی ام گفتن بگو خونه نبودم یا خواب بودم یا حموم بودم و .... ، جوابشونم لطفا با سیاست بده

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

جلو همسرت چیزی بهشون نگو و مظلوم باش اما وقتی همسرت نیست بشورشون پهنشون کن جلو افتاب

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

وا مگه زامبین مرض دارن مگه چیکارت دارن.

ای کاش زامبی بودن ، تیکه میپرونن ، مسخره میکنن ، دست میزارن روی نقطه ضعف یکیشون اینطوری چون طلاق گرفته خواهرشوهراش اذیتش میکردن عقده گرفته اون اذیت می‌کنه و خواهراش هم پر می‌کنه وگرنه اونا کاری ندارن این پرشون میکنه

آفرین خواهر شواری منم گلن زنداداشامم عااالی باورکنید مزاح نمیکنم

اره واقعا مام همینیم .خاستم از رابطه خودمو زنداداشام بگم گفتم الان فکر میکنن تعریف از خودمه..گفتم بزار از خوبیه خواهرشوهرم بگم 

ما خدایش از هر دو طرف مشکلی باهم نداریم .ن من ن خواهرشوهرم ن ژنداداشام همشون ماهن 

چیکارت دارن؟حرف حسابشون چیه باهات؟

از سرتاپام ایراد میگیرن ، مسخره میکنن ، تیکه میندازن ، باشوهرم می‌خندن ولی منو آدم حساب نمیکنن اصلا باهام حرف نمیزنن ، سالاد درست میکنم میگن حالمون بهم زدی با این سالاد درست کردنت ، کمک میدم ایراد میگیرن و کلی مسخره میکنن کمک نکنم شوهرم باهام دعوا می‌کنه خیلی چیزهای دیگه که نمیتونم بگم میترسم اینجا شناسایی بشم چون خیلی از زندگیم گفتم اینجا