لطفا برام دعا کنید معجزه بشه حال دلم خوب بشه و توی زندگی اینقدر به آرامش برسم که اذیت هاشون اصلا برام مهم نباشه به خدا آرزوی مرگ دارم ، جاریم که پابه پاشون جواب میداد و خواهرشوهرام بهش میگفتن سلیطه دربرابرشون کم آورد کلا قطع رابطه کرد دیگه نتونست تحمل کنه قبلاً به من گفته بود کارش به قرص های اعصاب کشیده اینقدر که عذابش دادن الان من که همیشه سیاست سکوت دارم چون باهاشون توی خونه چندطبقه زندگی میکنم مجبورم تحمل کنم الان که جاریم نیست اومدن سراغ من ای کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم اینقدر استرسی شدم و حال روحیم خرابه که حد نداره
از کی تاحالا سکوت سیاسته؟اینکه باهاشون تو یه ساختمونی خدا ب دادت برسه
کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از کی تاحالا سکوت سیاسته؟اینکه باهاشون تو یه ساختمونی خدا ب دادت برسه
زندگیم تا یه جایی خوب بود مشکل از اونجا شروع شد که خواهر شوهرم طلاق گرفت و جاریم رو اذیت میکرد و خواهراش رو هم کوک میکرد الان جاریم قهره ، اومدن سراغ من تقریبا با من کاری نداشتن گاهی دخالت میکردن ولی بیشتر جاریم رو اذیت میکردن چون جوابشون رو میداد الان اون کات کرده من موندم
زندگیم تا یه جایی خوب بود مشکل از اونجا شروع شد که خواهر شوهرم طلاق گرفت و جاریم رو اذیت میکرد و خوا ...
تو هم کات کن.دمشونو بچین بعد کات کن.تنها راهش اینه که فعلا اعصابتو بزاری کنار بشوریشون.بعدا برای اعصاب خرابیت گریه کن.کوتاه بیای بیچاره ای
کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.