2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10162 بازدید | 287 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوریم...منم داداش ندارم یدونه دختر دارم خب همه میگن دومی پسر بیار میگم خب صلاحم دست خداس اگ ...

من خودم برادر ندارم پدرم ندارم به شدت عاشق اینم پسر بیارم اما تهش میگم هر چی به صالحه دختر چه پسر همشون میرن پی سرنوشتشون

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اونجوری که سخت تره دخترم پا بگیره باید همش دنبالش باشم

نه به قول خودت اگه کمکی داشته باشی اسون میشه باز خودت میدونی با دکتر مشورت کن 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من خودم برادر ندارم پدرم ندارم به شدت عاشق اینم پسر بیارم اما تهش میگم هر چی به صالحه دختر چه پسر هم ...

خدا پدرعزیزتونو رحمت کنه...آره عزیزم صلاح خداقشنگتره گاهی خدا چیزی میدونه ک ماحتی بهش فکر هم نمیکنیم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

منم دوتا دختر دارم قصدشو دارم آی وی اف کنم، اگه اطلاعاتی دارید به منم بگید

خیلی سخته فکر نکن میری یه بار آی وی اف کنی برداری بیاری اولا هزینه تعین جنسیت خودش ۴۰ ۵۰ ملیون هزینه پانکچر با داروها نزدیک ۲۰ هزینه آی وی اف نزدیک ۳۰ خیلی خوش شانس باشی با یکی دوبار بگیره دوستم ۳ بار کرده منفی شده داروها داغونش کردن

من خودم برادر ندارم پدرم ندارم به شدت عاشق اینم پسر بیارم اما تهش میگم هر چی به صالحه دختر چه پسر هم ...

ولی اگه به بچه محبت کنی به خواسته هاش احترام بذاری اونم هواتو داره

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

دختر خیلی بهتر از پسره حداقل یکی پسر یکی دختر باشه بهترهولی اسی یکم صبر کن تازه زایمان داشتی بذار دو ...

چه بهتری داره دقیقا جفتش خوبه جفتشم عزیزه 😐

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40