کسی رو میشناسین کمتر از یکسال از سزارین قبلیش دوباره باردار بشه اونم دوقلو؟ مشکلی واسش پیش نیومد؟ من داداش ندارم شوهرمم تک پسره خیلی دوس دارم دو تا پسر داشته باشم بعدا حامی و پشتیبان دخترم باشن
خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونجوری که سخت تره دخترم پا بگیره باید همش دنبالش باشم
نه به قول خودت اگه کمکی داشته باشی اسون میشه باز خودت میدونی با دکتر مشورت کن
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
منم دوتا دختر دارم قصدشو دارم آی وی اف کنم، اگه اطلاعاتی دارید به منم بگید
خیلی سخته فکر نکن میری یه بار آی وی اف کنی برداری بیاری اولا هزینه تعین جنسیت خودش ۴۰ ۵۰ ملیون هزینه پانکچر با داروها نزدیک ۲۰ هزینه آی وی اف نزدیک ۳۰ خیلی خوش شانس باشی با یکی دوبار بگیره دوستم ۳ بار کرده منفی شده داروها داغونش کردن