2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه؟؟؟ندیدم بخدا پیدا کردی اسمش حتما بهم بگو فدات شم

قربونت عزیزم خودمم تاحالا استفاده نکردم اما میدونم هست میکاپ آرتیست ها استفاده میکنن

توی گوگل زدم اینارو اورد

فاکس‌‌‌فیلتر هدی بیوتی 

کرم پودر طبیعی 30 ساعته میبلین

پرو آرتیست فوراور52

کرم پودر طبیعی ایربراش فلاولس شارلوت تیلبری

قربونت عزیزم خودمم تاحالا استفاده نکردم اما میدونم هست میکاپ آرتیست ها استفاده میکننتوی گوگل زدم این ...

دورت بگردممم مرسی عزیزم راجبشپن تحقیق میکنم 

فقط امیدوارم طبیعی باشه جوری نباشه ک مشخص شه کرم پودر زدی

دورت بگردممم مرسی عزیزم راجبشپن تحقیق میکنم فقط امیدوارم طبیعی باشه جوری نباشه ک مشخص شه کرم پودر زد ...

ببین یه سری تینت های صورت هم هستن مثل کرم پودرن ولی کاور بالایی ندارن یعنی جوش و اینارو نمیتونن بپوشونن ولی خب رنگ دارن انگار یه فیلترر افتاده رو صورتت خیلیم طبیعین مشخص نیست زیاد اگه گیرت اومد اوناهم خوبن

ببین یه سری تینت های صورت هم هستن مثل کرم پودرن ولی کاور بالایی ندارن یعنی جوش و اینارو نمیتونن بپوش ...

دورت بگردم برا صورت مشکلی ندارم من برا کنر و باسن و اون ناحیه میخام 

چون با نامزدم برا بار اول میخان رابطه داشته باشم 

دوس دارم خیلی اوکی باشه تا رابطه بعدی میرم لیزر اینا درستش میکنم