2777
2789

واقعا این چه منطقیه😐

مثلا چرا من باید برم بهش بگم قراره فلان کارو انجام بدم(شاید بعدش انجام ندادم چرا الکی حرف بزنم طرز فکرم اینه اگه انجامش بدم خودش میفهمه دیگه اون موقع دربارش حرف میزنیم)

ولی اون اینجوری فکر میکنه که من خیلی با سیاست و مرموزم و از عمد بهش نمیگم که ندونه یا هر دفعه با سوال های بیش از حدش میخواد بفهمه تو زندگیم چه خبره

رفیقای شماهم همینطورن؟

...

وقتشه که بای بای کنی

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جزئیات زندگیتو که نباید بگی

ولی راستشو بخوای اگه منم بودم و دوستم هیچی هیچوقت راجب خودشو زندگیش نمیگفت، آروم آروم رابطه‌مو کمرنگ میکردم چون حس آویزون بودن بهم دست میده.بالاخره تو دوستی تا حدی ارتباط لازمه. 

خودش میگه؟؟ یا خودشم نمیگه؟دوسته من خودش هیچی ب ادم نمیگه بعد توقع داره من همه چیزو با جزئیات بگم 😒

میگه گاهی هم نه

ولی من برام اهمیتی نداره اگه بگه و بتونم کمکش کنم یا مشورت کنیم خوبه اگه نگه کنجکاو نمیشم چرا نگفت میگم حتما اینجوری راحت تر بوده

...

چی بگم...حتما یه رفتاری دیدم که حساس شدم

اگه تو از زندگی شخصیش نمیپرسی و نظر و پیشنهاد هم بهش نمیدی، ولی اون از زندگی شخصیت می پرسه، فقط و فقط کات.

ینی بستگی داره خودت چقدر پیگیر مسائل شخصی اون باشی.

میگه گاهی هم نهولی من برام اهمیتی نداره اگه بگه و بتونم کمکش کنم یا مشورت کنیم خوبه اگه نگه کنجکاو ن ...

خب پس همونطور ک فکر میکنی درسته رفتار کن ایشونم باید یاد بگیره تو زندگی دیگران سرک نکشه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)