2777
2789
حداقل ماشین و خونه داری دیگه غصه چیو باز میخوری

اگه طلاهام بود  خیلییییییی بیشتر سود میکردیم بدون قرض کردن می‌تونستم خونه بخرم الان ۲۰۰ ملیون باید بدیم مادر بزرگ شوهرم   هیچیییی ندارم .ماشین هم پراید قدیمی داریم ☹️ناشری نمیکنم میگم خیلی طلا الکی فروختم فک نمی‌کردیم انقد بالا بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه سکته میکنن از ناراحتی😂😂می‌دونی چند تا تاپیک اینجا دیدم ، که از پایین اومدن طلا ناراحت شدن

آره اونایی ک طلا زیاد داره واقعا ناراحت میشن😂چون همه به فکر خودشونن هیشکی نمیگه عدالت باشه 

نمیدونم چی شد که اینجوری شد...

اینستا معتبره،باچرت وپرتاشون دارن جوگرونی میندازن وواقعا هم گرونی میشه

شما نبین

اینجا همچی گل و بلبل حق با شماست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اگه طلاهام بود خیلییییییی بیشتر سود میکردیم بدون قرض کردن می‌تونستم خونه بخرم الان ۲۰۰ ملیون باید ب ...

اره اگه اینجوری شد که ضرره ولی چیزی که روشن بود اینکه ملک خیلی وقته راکد شده

اره واقعا هی به خواهرم گفتم بیا طلا بخر گفت من پولم رو نمیدم طلا الان پشیمونه

من به خواهرشوهر مطلقه ام گفتم ۵۰۰ تومن داری برو طلا بخر رفت ۲۰۶ خرید یه هفته پیش تصادف کرد ماشین اسقاط شد

اگه طلاهام بود خیلییییییی بیشتر سود میکردیم بدون قرض کردن می‌تونستم خونه بخرم الان ۲۰۰ ملیون باید ب ...

هرچی هست خداروشکر خونه دارین قسط داده میشه 

من به خواهرشوهر مطلقه ام گفتم ۵۰۰ تومن داری برو طلا بخر رفت ۲۰۶ خرید یه هفته پیش تصادف کرد ماشین اسق ...

من ۸۰ گرم طلا دارم میخواستم بدمش ماشین مامانم اینا نزاشتن واقعا کار خوبی کردنننن وگرنه خیلی ضرر میکردم