2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا امروز حالم بد شده از شنیدن خبرا و بلاهایی ک قراره سرمون بیاد و قیمتا و... سرم داره سوت میکشه خدا رحم کنه خرید طلا پیشکش بتونیم ب زندگی ادامه بدیم فقط 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

کاش دغدغه ی مردم خرید طلا بودمتاسفانه خرید مواد خوراکی واسه زنده موندن هم سخت شده

اره خدایی سخته واقعا 

کلن آرزوی دو تا النگو نازک رو داشتم اونم دیگه نمی تونم بخرم 

ریزش میکنه.چندتا طلا فروش که میشناسم و کارشون طلای ابشده هست اصلا خرید ندارن و فقط دارن میفروشن.مطئنم که ریزش داره. اما اصلا اللن بحث طلا نیست فکر کن لوبیا چیتی شده کیلویی ۵۰۰برنج ایرانی رو که اصلا قیمت نمیزارن روش اینم‌که از وضع مرغو گوشت همه چیز هزار برار میشه 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ریزززششش؟؟؟!!!!!

منتظر گرونتر شدن باش بازم تازه اولشه

مگه اخبار رو دنبال نمیکنی

نی نی یار باز دوباره نیای اخطار نارنجی بدیها.سعی کن وقتی مردم حقیقت رو میگن شهامت روبرویی باهاشو داشته باشید

نه اینکه بخواین صدای کسی رو خفه کنید.چون حقیقت و واقعیت همچنان سرجاش هست.چه ما بگیم چه نگیم😉😉

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ریزش میکنه.چندتا طلا فروش که میشناسم و کارشون طلای ابشده هست اصلا خرید ندارن و فقط دارن میفروشن.مطئن ...

تا کی دیگه میخان گرون کنن 

این چی تحریمیه که هرچه قدر میکنن تمومی اداره

نگفتن کی ریزش می‌کنه ؟