2777
2789
عنوان

خانوما شما با گوشت گوساله چی کار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 50 پست
آبگوشت که خیلی بیشتر بو میده بخاطر دنبه. من اصلا در قابلمه ای که توش گ شت گوسفند باشه باز بشه یجوری ...

من عاشقشم ذائقه ها فرق میکنه گوشت گاو خوردنی حس میکنم کاغذ میخورم هیچ مزه ای نداره انگار ، من دنبه دوست دارم حتی تو خورشت هم میریزم بعد خودم میخورمش شوهرم دنبه تو خورشت دوست نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه خب پسیه بارم باهاش بپزم ببینم چی میشه

آره درست کن 

پیاز خلالی و زعفرون دم کرده

شعله رو ملایم کن تا مغز پخت بشه

نوش جان

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من عاشقشم ذائقه ها فرق میکنه گوشت گاو خوردنی حس میکنم کاغذ میخورم هیچ مزه ای نداره انگار ، من دنبه د ...

من گوشت گاوم نمیخورم. ولی باز بو نمیده. وقتی دنبه تو خورش میریزی اصلا طعم غذا معلوم نمیشه. من پارسال یجا مهمونی رفته بودم غذا کرفس و قبمه بود جفتش از بس دنبه داشت یه مزه میداد. حتی برنجشم که روغن دنبه زده بود همون مزه میداد

به شهر چه ربطی داره. گوسفند بخاطر چربیش بو داره. من حتی غذای نذری هم نمیتونم بخورم از بس بود میده. ه ...

به قصابی فک کنم ربط داره که چه مدل گوسفندیو میکشه😂

من خودم مثلا همین گوشت گوسفندو یه زمان از قصابی نزدیک خونمون میگرفتم،بعد دیدم مزه اش خوب نیس

به توصیه مامان بزرگم رفتم از یه مغازه سمت شرق تهران گرفتم

دیدم چقد گوشت گوسفندیشون خوبه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

آره درست کن پیاز خلالی و زعفرون دم کردهشعله رو ملایم کن تا مغز پخت بشهنوش جان

🩷🩷🩷

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من گوشت گاوم نمیخورم. ولی باز بو نمیده. وقتی دنبه تو خورش میریزی اصلا طعم غذا معلوم نمیشه. من پارسال ...

نمیدونم ما اینطوری دوست داریم اینطوری درست میکنم خورشتی که دنبه نداشته باشه یا گوشتش چرب نباشه لعاب نمی‌اندازه 

همه چی دیگه کباب تابه لوبیا پلو ماکارونی قیمه قرمه کرفس هر چی گوست لازم داره

خب پس

خدا رو شکر به درد میخوره😂