2777
2789
عنوان

دانشجو های ترم اول توجه کنن

993 بازدید | 67 پست

اون قضیه رل نزدن ترم ۱ واسه دانشگاه آزاده که تا ترم آخر همه بُر میخورن. تو دانشگاه دولتی همون اول خوبارو سوا میکنن و پلن هم فقط ازدواجه، دیر بجنبی سهمتو میخورن.

بعنوان تجربه از من داشته باشید

امام رضا (ع)

😂😂😂😂😂

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣

انشاله موفق باشید و زید پیدا کنید 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

آخ حق گفتیهمون اول بهت رسید رسید نرسید تا آخر سینگلی تو میمونی با همون داغونا

خدایی چطوری پیش قدم میشین؟چشمک. میزنید؟چیکار میکنید😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منم دانشگاه دولتی بودم ترم اول استادم عاشقم شد ترم سه ازم خواستگاری کرد چون ۱۴ سال ازم بزرگتر بود ر ...

🤣🤣اخرش رمانتیک تموم نشد

عالی بود

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️