2777
2789

چکارا میکردین ی یکم بهتر بشین من واقعا ی جاهایی کم میارم تموم استخونام درد میکنه اسید معده امونمو بریده و حالت تهوع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۹ ماه خوب نشدم ولی هر دفعه میخواست حالم بد بشه یه لیموترش نصف شده یا فلفل تازه بو میکردم، دیگه حداقل بالا نمی اوردم، چون همون بالا اوردن هم به مادر زور میاره هم بچه.

درد و اسید معده و خیلی مشکلات دیگ راهی نی براشون هستن حدودا تو کل بارداری منم معدم داغونه 

ولی برا تهوع میتونی پیدا کنی من مثلا دوغ خوبش میکرد یا خوراکیای ترش 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

درد و اسید معده و خیلی مشکلات دیگ راهی نی براشون هستن حدودا تو کل بارداری منم معدم داغونه ولی برا ته ...

یعنی پس هیچوقت خوب نمیشه که بتونیم غذا بخوریم 😢😢😢

یعنی پس هیچوقت خوب نمیشه که بتونیم غذا بخوریم 😢😢😢

راستش من خوب نشدم شاید یکم بتونی ارومش کنی با عسل و زنجبیل ولی خوب نه 

مگر با دارو ک من ترجیح دادم نخورم چون ی عده گفتن با دارو هم خوب نشدن و هرچی کمتر مصرف بشه برا بچه بهتره 

یا چیزایی ک نفاخه رو کم کنی کمتر اذیت شی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

میگن ماه بارداری بالاتر بره ادم بهتر میشه ولی من از هفته ۵ که شروع شد تا الان که هفته ۱۳ هستم همچنان ادامه داره.

دمیترون رو باید ناشتا بخوری قبل اینکه صبح چشاتو واکنی یکی بنداز بالا جوابه.

برای من چای با زنجبیل تازه هم یکمی تاثیر داشته(ببخشید  اروق میزنم) معدم سبکتر میشه. ولی خب خوبِ خوب نشده. لیموترش تازه هم بو میکنم و یا میخورم اونم بدک نیست. اما خب روزایی هم هست که همش حالم بد و دارم بالامیارم. من ۷۶ بودم شدم ۷۰ کیلو تو همین مدت🥲