2777
2789

کسایی که معتقدند که به دیگران و بچه های دیگه مربوط نیست بچه خودشون تو مدرسه چی میخوره

حتی اگه بچه ای دلش بخواد و هوس کنه 

میگن به کسی مربوط نیست

(جدا از مسائل اقتصادی مربوطه)

در مورد موضوعات اجتماعی دیگه هم همین نظر رو دارین؟

یعنی هر کس به خودش مربوطه چطوره؟؟

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

یا برای موضوعی مثل حجاب میگید به همه مربوطه 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چیزی مثل پوشش و حجاب هم لطفاً همین نظر رو داشته باشید 

یا برای موضوعی مثل حجاب میگید به همه مربوطه

ب کسی مربوط نیست اما بحث اینه ک ی بجه گناه داره اگر اوضاع مالی خوبی نداشت باشن و نتونن اجیل موز خوراکی گرون بخرن‌گناهش گردن اون کسیه ک جلو چشمش چیزی خورده 

الان موز کیلو ۲۰۰ یک دونه موز ۴۰ هزار میدن  کیدارره ک بخرههه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

خیلی مسخرس

مثلا تو یه مدرسه دولتی شما هر روز برای بچه ات کباب بذاری ببره!!!

زمان ما مامانامون چقدر مراعات میکردن 

حتی اگه غذای اینچنینی بهمون میدادن میگفتن یواشکی بخور....

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خیلی قاطی شد.. ولی به نظرم مربوط میشه..دخترم گفت لقمه نون وشامی نمیبرم چون بوداره.. دوستام دلشون میخاد دیدم راست میگه.. و درسطح وسیعتر همه چیز بهم ربط پیدا میکنه.. شماهرچقدرم بگید نه ربط نداره داره.. 

حجاب ک الان کی میتونه به کسی گیر بده 🤔

تا همین دو ماه پیش پدر مردم در آورده بودن 

که به همه افراد جامعه مربوطه

ولی نوبت تغذیه بچه خودشون رسید میگن به کسی مربوط نیست 

خیلی قاطی شد.. ولی به نظرم مربوط میشه..دخترم گفت لقمه نون وشامی نمیبرم چون بوداره.. دوستام دلشون میخ ...

عزیزن جقدر باشعور دخترت🫂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️