2777
2789
عنوان

کاش میمردم باردارم حالم خیلی بده

157 بازدید | 19 پست

نه از خونواده‌‌ی  نه همسرم هیچ کسم ندارم یه آب بده دستم روزی ده دفعه بالا میارم از طرفی شغلمو نمی‌دونم چیکار کنم مدیر اداره مون بهم دورکاری میده یا نه فقط مثل یه مرده افتادم روزی صد بار مرگمو از خدا میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چندوقتته؟

واقعا سخته

با این حالت میری سرکار؟

یکیو بگیر روزی ۲ساعت بیاد کاراتو بکنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزممممم مامان قشنگ و مهربون این روزا مقطعیه میگذره 

لیموترش بگیر تواب بریز بخور توخونه وبیرون مدام دستت باشه بو بمش

غذاهای ابکی اصلا نخور فقط خشک 

اصلا گرسنه  نمون همیشه نون خشک با پنیر حالا هرچیزی که دوس داری کنارت باشه تعداد وعده هاتو زیاد وحجمشو کم کن 

عزیزم .منم‌تو شهر غریب هیچکی و نداشتم بچه اولم بود ،حتی بدنیا هم اومد بازم‌تنها بودم‌فقط ده روز رفتم شهرستان ..حالمم خیلی بد بودتهوع شدید..سنمم کم‌بود تجربه نداشتم ..ولی میگذره این روزاتم ..نمیتونی نری کلا سرکار ،؟

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

عزیزممممم مامان قشنگ و مهربون این روزا مقطعیه میگذره لیموترش بگیر تواب بریز بخور توخونه وبیرون مدام ...

هر چیزی که میخورم میارم بالا حتی نون خشک کلا حسرت یه لیوان آب را دارم

عزیزم .منم‌تو شهر غریب هیچکی و نداشتم بچه اولم بود ،حتی بدنیا هم اومد بازم‌تنها بودم‌فقط ده روز رفتم ...

کارمندم مدیرم خیلی سخت میگیره فعلا درخواست دورکاری دادم اگه قبول نکرد باید استعلاجی بگیرم اصلا نمیتونم روپام بایستم

کارمندم مدیرم خیلی سخت میگیره فعلا درخواست دورکاری دادم اگه قبول نکرد باید استعلاجی بگیرم اصلا نمیتو ...

انشاءالله درست بشه برات😊

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......