2777
2789

تقاص کارشون رو پس دادند!

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

به نظرم این می‌تونه خیلی آرامش دهنده باشه فکر بهش

وقتی که کار یه عده شده انگار فقط جاسوسی و ایجاد مزاحمت تو زندگی آدم

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

من واقعا از آزار بعضی از آدمها خسته شدم ولی امیدوارم خدا یه روزی اونها رو هدایت بکنه!

تازه ازدواج کرده بودم مادرشوهرم پاش تا خرتناق تو گلوی زندگیم بود نمیذاشتن آب خوش از گلوم پایین بره

گفتم خدایا این زن رو جوری با زندگی خودش درگیر کن یادش بره عروسی داره

دوماه بعد مادرش مرد و درگیر افسردگی شد کمی که سرپا شد دوباره روز از نو روزی از نو که شوهرش سرطان گرفت اونجا بود که فهمید چوب خدا چه صدایی داره و دست از سرم برداشت

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

سخته وقتی یه عده روز و شبشون رو با فکر آزار رسوندن به تو می‌گذرانند و هیچ هدف دیگری ندارند جز دخالت تو کارهای آدم و اذیت کردن آدم

انگار یه عده حاشیه رو دوست دارند و همینطور اذیت کردن بقیه رو

نمی‌دونم چرا ولی این آدمها هیچ وقت رفتارشان اصلاح نمیشه انگار هیچ عذاب وجدانی ندارند!

و من به خدا واگذارشون میکنم

من بخشیدم همشون رو ولی خیلی اذیتم کردن

واقعا خوشحالم که من مثل بقیه نیستم

شاید آزار اونها منو خوشحال می‌کنه از اینکه مثلشون نیستم ولی ناراحتم از اینکه چرا اونها اینقدر بی فرهنگ هستند!