2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکر میکنی وزارت بهداشت اسگله که چندین میلیارد هزینه واکسناسیون کنه که مردم مریض بشن و دوباره مجبور بشه چند هزار میلیار خرج کنه تا درمان بشن؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

چیش عجیبه بعضی ها نمیزنن خواستم ببینم بهتره بزنیم یا نزنیم به خاطر عوارضشواکنشاتون چرا تینجوریه

واکنش هامون یجوری نیست

ولی یجوری حرف میزنید آدم تعجب میکنه که با چه استدلالی میخواید واکسن نزنید به بهونه مریضی 

اونایی هم که نزدن ببینید فرهنگ و سوادشون در چه حده که فکر میکنن وزارت بهداشت اونقدر بیکاره که میخواد خرج برای خودشه بتراشه 

🌙💜

یکی ازدوستای من اهل خوزستان بود همسرش نذاشت بچه هاشا واکسن بزنه وقتی این دوتا بچه ها سرما میخوردن شاید یک ماه درگیر بود باز دوهفته بچه ها خوب بودن دوباره یکی سرما میخورد اینا هم مریض میشدن دکتر گفته بود بخاطر اینکه واکسن نزدی ایمنی بدنشون پایین حتی پسرش استخون های دستش خیلی نرم بود

واکنش هامون یجوری نیستولی یجوری حرف میزنید آدم تعجب میکنه که با چه استدلالی میخواید واکسن نزنید به ب ...

من قرار بود بزنم چون نمیشه نزد

ولی از یکی شنیدم یه چیز جدید به واکسن دو ماهگی اضافه کردن که از اسرائیل اومده ترسیدم 

نمیگم حقیقت داره فقط سوال پرسیدم 

من قرار بود بزنم چون نمیشه نزدولی از یکی شنیدم یه چیز جدید به واکسن دو ماهگی اضافه کردن که از اسرائی ...

نه بابا مگه الکیه با سلامتی بچتون بازی نکنید اون فرد مگه دکتره یا کجای وزارت بهداشت کار میکنه حالا ممکلت درسته رو هواس ولی نه دیگه در این حد

🌙💜

چیش عجیبه بعضی ها نمیزنن خواستم ببینم بهتره بزنیم یا نزنیم به خاطر عوارضشواکنشاتون چرا تینجوریه

استاد اگه نزنی چه جوری میخوای بچه رو مدرسه بذاری کارت واکسن میخوان

بعدشم مگه مرکز بهداشت اجازه میده؟ نزنی پیگیری میکنه