2777
2789
عنوان

تورو قرآن بیایین دارم سکته میکنم

271 بازدید | 17 پست

بچه ها شوهر من مغازه فنی داره من یه دوست دارم که بچه هامون فقط بازی میکنن باهم یبار رفته در مغازه شوهرم آبمیوه گیری داده درست کنه من خبر نداشتم بعدا فهمیدم اصلا به من نمیگه .حالا دیشب رفته مغازه شوهرم گفته یخچالم خراب شده بیا درست کن درصورتیکه شوهرش خونه نیست دیر وقت میاد اینارو من از پسرم شنیدم  کثافت نمیدونم چی تو ذهنشه دم به دقیقه می‌ره 

خب میگم چرا پس به من نمیگه مثلاً بگه فلانی شوهرت هست بیاد یخچالمو درست کنه .شوهر من یکم وضع مالیش خوبه اینم می‌دونه .بچه ها خیلی میترسم .وقتی شوهرش خونه نبوده چرا گفته .اصلا چرا منو در جریان نزاشته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره حرف زدم میگه مشتریه دیگه .ولی می‌خوام به دوستم پیام بدم بگم خوشم نمیاد

آره بده دیگه بعضیا کرم دارن چرا شوهرش زنگ نمیزنه واسه این چیزا 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
همونو بگو میخام بهش پیام بدم بگم لطفاً دیگه به خودم بگو

بگو شوهرم معذب هر وقت وسایلت خراب شد همسرت خونه بود بگو شوهرم بیاد درست کنه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

تو خط نندازشون حساس نشو تا اینجا ک دستش رو شده.ی موردی بود این مدلی اصلا دوستش .شوهرش ت  این فکرا نبودن ولی با حساس بودنش کاری کرد ب هم نزدیک بشن..ی فکر دیگه بردار ولی مستقیم ب هیچکدوم نگو ن شوهرت ن دوستت

عزیزم وقتی شوهرت خواست بره خونش توهم باهاش برو بگو مثلا علی گفت یخچالتون خرابه درست کنه گفتم منم بیام بهت سر بزنم

واکنششم خوب درنظر بگیر درنگاه اول

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

همونو بگو میخام بهش پیام بدم بگم لطفاً دیگه به خودم بگو

خب چ فرقی داره ب خودتونم بگه باز نتیجه همونه شما ک نمی تونی بری بالا سرشون وایسی گلم ب نظرم ی جوری پای شوهرش و بکش وسط ی جوری ک انگار دوس داری ببینیش و فلان تا خانم دمش و جمع کنه...تا وقتی پا رو دمش نذاری درس نمیشه

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

اره حرف زدم میگه مشتریه دیگه .ولی می‌خوام به دوستم پیام بدم بگم خوشم نمیاد

حالا این خانم نه ، هر خانم دیگه ای بره در مغازه به شوهرت بگه بیا خونه برا تعمیر و شوهرش خونه نباشه چی ؟ اصلا یه خانم مجرد باشه این خواهش رو کنه که شوهرت بره خونه شون چی ؟ به نظرم باید شوهرت آدم درست قضیه باشه که اعتماد بهش داشته باشی  و نمی تونی همه خانمها رو کنترل کنی که با شما اول هماهنگی کنن 

آره بده دیگه بعضیا کرم دارن چرا شوهرش زنگ نمیزنه واسه این چیزا

البته بعضی مردا کلا بیخیال وپرنسس هستن وخونه هم بریزه پایین در قید نیستن شاید شوهر اینم ازین بی خیالاست.....کلا شوهر اسی باید آدم درستی باشه چون این خانم نباشه هستن کسایی دیگه امثال این.....بهترین کار اینه موقعی که شوهرش تو خونه ها مردم میره حتما پسرشم همراهش بفرسته