2777
2789
عنوان

چرا روم نمیشه به شوهرم اینا رو بگم

9187 بازدید | 139 پست

تازه نامزد کردیم چن وقت دیگه عقدمون یه چیزایی واسم تو رابطه جنسی مهمه اون خیلی محبت میکنع و خیلی دوسمم داره چن بار اومد خواستگاری تا خانوادم راضی شدن منم خیلی دوسش دارم اما نمیدونم چرا هرکاریییی میکنم نمیتونم راجب رابطه جنسی و اینجور چیزا حرف بزنم شما راهکاری دارین؟

نمیتونم واقعا انگار روم نمیشه استرس میگیرم نمیدونم برم مشاوره یا اگ ی راه بلدین بگین من انجام بدم چون نیازه باش راجب ی چیزایی حرف بزنم اما روم نمیشه اصن نمیدونم چطور شروع کنم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودش تا حالا چیزی نگفته؟اگه چیزی گفت تو شروع کن

نه خودشم هیچی نمیگه به نظرم اینجور فکر میکنه که من تا چیزی نگم و خودم نخواد نه حرف بزنه ن چیزی بخواد

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
وا خب اون باید شرو کنه

اخلاقشو میشناسم ب نظرم میگه تا خودم نخوام چیزی مطرح نکنه 

وا رو نمیخواد شوهرته

نمیدونم بخدا اصلا نمیتونم🫠😂