2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما میری مصاحبه فوریت؟منم دعوت شدم ولی اولویت اخرم بود گفتن اگ بری اولویت ها دیگت بررسی نمیشن حقیقت ...

آره عزیزم فوریتم

من فکر میکردم اولویت بالایی ها بررسی شده ولی نمیدونم ک انگار چند تا مشاور حرف تورو گفتن 

نمیدونم راسته یا نه

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

شما میری مصاحبه فوریت؟منم دعوت شدم ولی اولویت اخرم بود گفتن اگ بری اولویت ها دیگت بررسی نمیشن حقیقت ...

اخه سنجشم تو اطلاعیه گفته اگ دعوت ب مصاحبه نشید یه حالتش اینه که ممکنه اولویت بالاتر و احتمال قبولی داشته باشی 

پس یعنی اولویت بالاترت و بررسی کردن دیگه که دعوتت کردن

نمیدونم بخدا کدومش راسته من چون مطمئنم اولویت های بالام و نمیارم خیالم راحته

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

آره عزیزم فوریتممن فکر میکردم اولویت بالایی ها بررسی شده ولی نمیدونم ک انگار چند تا مشاور حرف تورو گ ...

ی مشاور بمن گف ربطی نداره اول دارای مصاحبه هارو چک میکنن بعد حتی میگف اگر اولویت اخرت بوده باشه و قبولم باشی بازم اولیت های بالاترت بررسی میشن ولی اگ اینو قبول شی اما جزو اولویت های اولت بوده باشه دیگ اولیت های بعد فوریت بررسی نمیشن دیگ نمیدونم چی راسته چی دروغ

کاربری دست دو نفره دوستان

اخه سنجشم تو اطلاعیه گفته اگ دعوت ب مصاحبه نشید یه حالتش اینه که ممکنه اولویت بالاتر و احتمال قبولی ...

تو رتبت چنده جسارتا؟

مال من کشوری 85 هزاره و منطقه 3 شدم 28هزارک دعوت کردن

کاربری دست دو نفره دوستان

2825
2823
2791
2779
2792