2777
2789
عنوان

مشاور کنکور دیمن

124 بازدید | 13 پست

دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید شما یا اطرافیانتون از دیمن مشاور گرفتین؟

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

ریدم سرشون من پارسال گرفتم کل سال پر پر شد

واقعا ؟من شهرستان زندگی میکنم نمیدونم از کجا مشاور بگیرم

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه لطفا بگی که چجوری بودن؟😬

فقط هفته اول خوب بود بعدش برنامه نامنظم بود به ده تفر یه برنامه میداد براش فرقی نمی‌کرد ک ضعیف باشی ...

خیلی ممنونم عزیزم من میخواستم ازشون مشاور بگیرم دیگه این کارو نمیکنم

سلام عزیزدلم 

بله من باهاشون مشاوره دارم 

پشت کنکورم 

فوق العادن بخدا

من تراز قلمچیم ۶۷٠٠شده 

مشاورم عالیه 

باهاشون تماس بگیر یا پیام بده کامل راهنماییت میکنن

دقیق و پیگیر ✨🌿

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اسم مشاورت چی بوده؟! 

من ک خیلی راضیم ازشون

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

سلام عزیزدلم بله من باهاشون مشاوره دارم پشت کنکورم فوق العادن بخدامن تراز قلمچیم ۶۷٠٠شده مشاورم عالی ...

سلام عزیزم واقعا؟منم پشت کنکوریم🫠خداروشکر ان شاءالله همیشه خوب باشن برات قشنگم

سلام عزیزدلم بله من باهاشون مشاوره دارم پشت کنکورم فوق العادن بخدامن تراز قلمچیم ۶۷٠٠شده مشاورم عالی ...

میشه لطفا بفرمایید فامیل مشاورتونو؟

سلام عزیزم واقعا؟منم پشت کنکوریم🫠خداروشکر ان شاءالله همیشه خوب باشن برات قشنگم

اره عزیزدلم 

رشتت چیه 

ببین خداشاهده خودع مدیر اکادمی خانم اسکندرزاده هم وقتی که من سوال داشته باشم پیوی ازش بپرسم ببینه جوابمو میده 

انقدر ک دلسوزن

میشه لطفا بفرمایید فامیل مشاورتونو؟

بله عزیزم من رشتم انسانیه 

مشاورم خانم تینا پیشگاهی

رشته تجربی هم خانم طاهری نسب خیلی تعریفشو شنیدم