nafasxxx مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 939 عنوان مشاور کنکور دیمن 124 بازدید | 13 پست دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید شما یا اطرافیانتون از دیمن مشاور گرفتین؟ بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آیندهِ باشه...🌱🦋 1404/07/02 | 09:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasxxx مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 939 ریدم سرشون من پارسال گرفتم کل سال پر پر شد واقعا ؟من شهرستان زندگی میکنم نمیدونم از کجا مشاور بگیرم بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آیندهِ باشه...🌱🦋
nafasxxx مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 939 ریدم سرشون من پارسال گرفتم کل سال پر پر شد میشه لطفا بگی که چجوری بودن؟😬 بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آیندهِ باشه...🌱🦋
مینامجدم عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 30 میشه لطفا بگی که چجوری بودن؟😬 فقط هفته اول خوب بود بعدش برنامه نامنظم بود به ده تفر یه برنامه میداد براش فرقی نمیکرد ک ضعیف باشی یا قوی پیگیری ضعیف و افتضاح
مینامجدم عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 30 واقعا ؟من شهرستان زندگی میکنم نمیدونم از کجا مشاور بگیرم بخدا اینقدر هم هزینه کردم آخرش هیچی
nafasxxx مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 939 فقط هفته اول خوب بود بعدش برنامه نامنظم بود به ده تفر یه برنامه میداد براش فرقی نمیکرد ک ضعیف باشی ... خیلی ممنونم عزیزم من میخواستم ازشون مشاور بگیرم دیگه این کارو نمیکنم بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آیندهِ باشه...🌱🦋
مینامجدم عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 30 خیلی ممنونم عزیزم من میخواستم ازشون مشاور بگیرم دیگه این کارو نمیکنم خواهش میکنم عزیزم
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7755 سلام عزیزدلم بله من باهاشون مشاوره دارم پشت کنکورم فوق العادن بخدامن تراز قلمچیم ۶۷٠٠شده مشاورم عالیه باهاشون تماس بگیر یا پیام بده کامل راهنماییت میکنندقیق و پیگیر ✨🌿 "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7755 ریدم سرشون من پارسال گرفتم کل سال پر پر شد اسم مشاورت چی بوده؟! من ک خیلی راضیم ازشون "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
nafasxxx مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 939 سلام عزیزدلم بله من باهاشون مشاوره دارم پشت کنکورم فوق العادن بخدامن تراز قلمچیم ۶۷٠٠شده مشاورم عالی ... سلام عزیزم واقعا؟منم پشت کنکوریم🫠خداروشکر ان شاءالله همیشه خوب باشن برات قشنگم بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آیندهِ باشه...🌱🦋
nafasxxx مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 939 سلام عزیزدلم بله من باهاشون مشاوره دارم پشت کنکورم فوق العادن بخدامن تراز قلمچیم ۶۷٠٠شده مشاورم عالی ... میشه لطفا بفرمایید فامیل مشاورتونو؟ بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آیندهِ باشه...🌱🦋
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7755 سلام عزیزم واقعا؟منم پشت کنکوریم🫠خداروشکر ان شاءالله همیشه خوب باشن برات قشنگم اره عزیزدلم رشتت چیه ببین خداشاهده خودع مدیر اکادمی خانم اسکندرزاده هم وقتی که من سوال داشته باشم پیوی ازش بپرسم ببینه جوابمو میده انقدر ک دلسوزن "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7755 میشه لطفا بفرمایید فامیل مشاورتونو؟ بله عزیزم من رشتم انسانیه مشاورم خانم تینا پیشگاهیرشته تجربی هم خانم طاهری نسب خیلی تعریفشو شنیدم "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"