2777
2789

دوستم ی غده چربی داره تو بدنش میخوان بردارن چیا ببریم با خودمون ؟

فردا صبح عمل داره امشب باید بستری بشه 

پتو مسافرتی. نبات فلاسک چای کیسه ای. اگه برای بیمارستان منظورته

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم کجاباید بمونم ؟

حتمااتاق همراه دارن دیگه. 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

شارژر، مرطوب کننده دست و صورت، مسواک و خمیر دندون، فلاسک چای، لیوان کاغذی یکبار مصرف، چای کیسه ای، دستمال کاغذی، چندتا دونه میوه، یه ظرف درب دار کوچیک خرما، پتو مسافرتی، بالش کوچیک اندازه کوسن مبل، یدونه لباس زیر (شورت)، دستکش یکبار مصرف 

تموم چیزایی که فکر میکنی تو این ۲۴ساعت لازمت میشه و استفاده میکنی 

مامان من ۵۸ روز بیمارستان بستری بود 

تمام زارو زندگیم تو بیمارستان بود😄

ضروریارو فقط بهت گفتم

خودتم اگه ازون بیمارستانا باشه که تخت همراه داره که روش میخوابی 

اگه نه تا صبح باید رو صندلی بشینی دیگه