2777
2789
عنوان

بچه هاتون را میفرستید مدرسه دوباره می‌خوابید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 85 پست
چ حرف بی اساسی هست که می زنیدیجوری می. گید انگار خانم های خانه دار، بی هدف هستن😐واقعا تو طرز بیان ج ...

باید عقده هاشو یجوری خالی کنه دیگه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما خانومای هدفمند شاغلیم خودمونم با بچه ها میزنیم بیرون پی کارمون

چقد عقده از کلمه هات چکه میکنه خانوم هدفمند 🤣🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چقدر اوضات شبیه چند ساله منهدوتا کوچیهای منم دوسال تفوتشونه،دختر بزرگم میرفت مدرسه ،شبم اون دو تا کو ...

الان چند ساله ان

سخت بود نه 

خیلی نگرانم 

اول دی زایمانمه پسرم دقیقا دوساله میشه

دخترم باز خوبه کلاس چهارمه بزرگه کمک می کنه

از طرفی هر کی می پرسی هر جا می بینی میگن چهارم سخت ترین پایس

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید عقده هاشو یجوری خالی کنه دیگه

اینا تقصیر کسایی هستن که خانه داری و کوچیک میشمارن... 

خانه داری همون مدیریته! ی روز مامانم نباشه، کل خونه بهم میریزه، هیچ. نظمی. تو زندگی مون وجود نداره 

آرامش تو خونمون و مدیون مامانم هستیم. 

ی عده چطوری اجازه میدن به خودشون، چنین وظیفه سنگینی و کوچیک بشمارن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نه ما خانومای هدفمند شاغلیم خودمونم با بچه ها میزنیم بیرون پی کارمون

همه ی آدمها هدف دارن

کسی که هدف و انگیزه نداشته باشه افسرده ست 

ربطی به شاغل بودن نداره گلم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست