2777
2789
عنوان

بچه هاتون را میفرستید مدرسه دوباره می‌خوابید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 85 پست
مامان من ساعت ۵ صبح بیدار میشه تا ظهر نمیخوابهبعد از ظهر نیم ساعت تا یک ساعت استراحت میکنهشباهم زود ...

منم خیلی دوست دارم شب زود بخوابم این سبک زندگی خیلی خوبه ولی حالا حالاها نمیشه تا بچه بزرگ شه بعدش😂

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من ساعت ۵ صبح بیدار میشه تا ظهر نمیخوابهبعد از ظهر نیم ساعت تا یک ساعت استراحت میکنهشباهم زود ...

چه برنامه عالی 👍🏻

من اگه ظهر خوابیدم دیگه از یک ساعت و دوساعت فراتر میره

لایک ها رو رُند میکنم🤭

منم می خوام بخوابم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مامانم می‌خوابه 

تا ساعت 9

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ادم هدفمند تا لنگ ظهر نمیخوابه

ما دوس داریم هدفامون رو از ظهر پیگیری کنیم،معلومه کلمه ی هدفمند رو تازه یاد گرفتیااااا

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
ادم هدفمند تا لنگ ظهر نمیخوابه

چ حرف بی اساسی هست که می زنید

یجوری می. گید انگار خانم های خانه دار، بی هدف هستن😐

واقعا تو طرز بیان جملات دقت کنید 

ی سری جمله ها بار خوبی نداره! 

میتونستی بگی مشغله کاریم زیاده ،نمیشه بخوابم 

هرکسی حتی خانم خانه دار یا خانم شاغل با توجه به مشغل ای که داره ساعت خوابش تنظیم. میکنه 

این دلیل بر هدف داشتن یا نداشتن نیست 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ما خانم ها خونه دار هدف مون فقط خوابه خواب تا لنگ ظهر هم میخوابیم  کارها خونه ناهار و رسیدگی به بچه هم همسایه ها انجام میدن ما که هدف نداریم فقط خانم ها شاغل هدف دارن 

کاش موقع کامنت گذاشتن و حرف زدن قبلش فکر کنیم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

زن داداش من یه خانم خیلی مرتبه بچه اش شش از  خونه بیرون میره یه بار مهوونش بودم ۵:۳۰ پاشد صبحانه دخترش را اماده کرد  دخترش دهم بود اونموقع بعد هم وسواس داره دیگه کلا دنبال تمیز کاری و غذا و اینا بعد هم بیرون کار داشت وقتی برگشت معلوم بود از خستگی  نا نداره هرچی میگم بخواب میگه نه بچه ام نخوابیده عذاب وجدان میگیرم بخوابم، انقدر حرصش کرده بودم اخه عذاب وجدان چی بگیرین بخوابین 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
باردارم الان دخترم رفت یه پسر ۲۱ ماهه هم دارم اینقدر دلم می خواد بخوابم الانولی خیلی کار دارم پسرمم ...

چقدر اوضات شبیه چند ساله منه

دوتا کوچیهای منم دوسال تفوتشونه،دختر بزرگم میرفت مدرسه ،شبم اون دو تا کوچیکه نمیذاشتن بخوابم،باید براشون شیر درست میکردم

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

نه نمیخابم همین الانم اومدم کتاباشو فنری کنم 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .