2777
2789
عنوان

بچه هاتون را میفرستید مدرسه دوباره می‌خوابید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نمیخابم  چ بچه هام برن مدرسه چ نرن ساعت ۶ پامیشدم     الانم شاممو میزارم رو گاز چون توی دیزی سنگی میزارم از صب امروز گذاشتم  برا ناهار ماکرونی بارم  صبونه یکم بخورم   شروع کنم کاااار خونه بکنم   ولی ظهر دو ساعت تایم خابم هس  ک بااااااید داره باید بخابم 

مامان من ساعت ۵ صبح بیدار میشه تا ظهر نمیخوابه

بعد از ظهر نیم ساعت تا یک ساعت استراحت میکنه

شباهم زود میخوابه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ماهم خانه داریم دلیل بر بی هدفیمون نیست...

برای رسیدن ب هدف سحر خیزی خوبه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

نه ما خانومای هدفمند شاغلیم خودمونم با بچه ها میزنیم بیرون پی کارمون

اتفاقا خانوم ها همشوووون هدفمند هستن چ شاغل چ خونه دار      هرکدوم در جای خودش دغدغه ی خودشو داره   این دلیل بر بی هدفی نیس ک خانومی خونه دار هس   در طرز بیان کردنه جملات دقت کنیم 

خوبه که میخوابه دختر من از سر صدای رفتن پسرم بیدار میشه

پسر منم دیروز بیدار شد بچه ام کل روزش داغون شدهمش بی قرار و کسل بود امروز خداراشکر خوابه اونا هم دیگه رفتن ولی طفلی امروز واکسن ۱۸ ماهگی داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اتفاقا خانوم ها همشوووون هدفمند هستن چ شاغل چ خونه دار هرکدوم در جای خودش دغدغه ی خودشو داره ...

ادم هدفمند تا لنگ ظهر نمیخوابه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻