2777
2789

من الان یکساله که تو نوبت وام ازدواج ولی هنوز انگار ن انگار بنظرتون چکار کنم 😭

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وام ازدواج گرفتم بعد از ۳ ماه پولو ریختن

کی ثبت نام کردی من الان از پارسال تو نوبتم چکار کردی قبل اینکه نوبت بشه رفتی بانک ؟ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
وام امتیازی گرفتم یک هفته ای ریخت

من بدبخت یکساله تو نوبتم 🥲 نمدونم چکار کنم 

بانک نداره ک مجازیه من پارسال مهر ماه ثبت نام کردم دی پول رو واریز کردن

دقیقا منم مهر پارسال ثبت نام کردم تا الان هنوز ندادن 🥲 کدوم شهری شما ؟ 

من مشهدم تمام مراحل رو رفتی ؟؟؟ضمانت آنلاین و آی کاپ .....

ای کاپ چیه هنوز اصلا نوبتم نشده نگفته مدارک ارائه بده 

واااای چقد بیخیالی دختر برو لغوش کن دوباره بزن پس اصلا انقد طول نمی‌کشه افتتاح حساب کردی ؟؟؟؟

نه اگه لغوش کنم که دیگه تاریخ دوسال عقدم تموم شده نمتونم لغو کنم نه افتتاح حساب نکردم بخدا اصلا هیچکی منو راهنمایی نکرده 

نه اگه لغوش کنم که دیگه تاریخ دوسال عقدم تموم شده نمتونم لغو کنم نه افتتاح حساب نکردم بخدا اصلا هیچک ...

ببین هرشهری چندتا نماینده داره که راجب وام راهنمایی میکنن الانم بانک رسالت راحت وام میده من ازطریق امتیاز گرفتم باگوشی کاراشوکردم یک شبه اومد توحسابم شماره نماینده پیداکن راهنماییت میکنه الان که بانک نداره همه چی مجازیه تو ام رسالتم بری مشاوره آنلاین داره 

ام رسالت اگه نداری نصب کن عضوبشو ازمشاورا بپرس کمک میکنن دوسال تونوبت خیلی زیاده!

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم