2777
2789
عنوان

دوبار پریود در ماه

106 بازدید | 11 پست

سلام من سه ماهه تو اقدامم،تا حالا همیشه پریودام منظم بوده از وقتی اقدام رو شروع کردم بهم ریخته،الان اینماه دوبار شدم،اطلاعاتی دارید؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برا باردارشدن اینجوری میشم ماه سوم باردار میشم الان ۳ تا بچه دارم

خدا حفظشون کنه عزیزم،من تو ماه سوم اینجوری شدم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
ان شا الله باردار بشی من سه ماه پریودی نا منظم داشتم

انشاالله،اره دقیقا منم سه ماهه بدجور بهم ریخته پریودم

حالا من برعکس تو باید دیروز میشدم نشدم

ماه اول اقدام بعد هفت روز تاخیر شدم

یکی علت‌ها زود به زود عادت شدن اضطرابه

اخه اصلا اینجوری نشدم تو عمرم،از وقتی اقدام شروع شده بدنم اینجوری بهم ریخته

اخه اصلا اینجوری نشدم تو عمرم،از وقتی اقدام شروع شده بدنم اینجوری بهم ریخته

ااگر بدنت ضعیف  اقدام نکن بارداری خوبی نخواهی داشت

۶ماه قبل بارداری حال جسمی و روحی اوکی گن

بارداری توان بالایی لازمه

وگرنه خوب نمیشه 

ااگر بدنت ضعیف اقدام نکن بارداری خوبی نخواهی داشت ۶ماه قبل بارداری حال جسمی و روحی اوکی گنبارداری ت ...

نه بدنم خیلی سالمه،هیچ مشکلی ندارم،عفونت اینا ندارم،چکاپ دادم،پاپ اسمیر همش سالمه

دادم