2821
2789

امروز چهارشنبه است ساعت ۱۰ لینک بفرست نی نی یار حذف کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

امروز چهارشنبه اس .لینک تاپیکت رو با پیام بفرست برای @niniyar‍ البته فک میکنم تو روز باید باشه ساعت کاری .تو بیوشون نوشته احتمالا

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چجوری بفرستم برای نی نی یار ؟

بخوای پیام بدی  یعنی بری روی علامت پیام باید درخواست دوستی بدی 

اما میتونی الان روی ایدیش که تگ کردن بزنی و پیلم ارسال کنی اونجوری نیازی به درخواست‌ دوستی نیست...  

تو اسمون دنبال ستاره نور ماه فقط به تو میکرد اشاره✨🌚

بخوای پیام بدی یعنی بری روی علامت پیام باید درخواست دوستی بدی اما میتونی الان روی ایدیش که تگ کردن ...

ممنونم عزیزم الان فرستادم یعنی بعدش میبینن ؟ 

یکی از تاپیکام رفته در بازدید ناراحتم 🫠

کسی ببینه می‌فهمه منم. 

ممنونم عزیزم الان فرستادم یعنی بعدش میبینن ؟ یکی از تاپیکام رفته در بازدید ناراحتم 🫠کسی ببینه می‌فه ...

نه الان که پاک نمیکنه 

ساعتی که پاک میکنه رو توی امضاش نوشته دیدی؟  باید اون ساعت بنویسی 

اما الان برو توی تاپیکت تگش کن و بهش همین و بگو بگو کسی ببینه متوجه میشه منم پاک میکنه ...

همه نی نی یارها رفتن؟دیگه خبری ازشون نیست انگار

نه همه هستن ولی توی یه کاربری 

مثل قبلا نیست هر کدوم یه کاربری داشته باشن... الان یه کاربری هست هر کدوم سر شیفتشون فعالیت میکنن

نه همه هستن ولی توی یه کاربری مثل قبلا نیست هر کدوم یه کاربری داشته باشن... الان یه کاربری هست هر کد ...

ولی مثل قبل نیستن هزاربار تگ میکنی نمیان ، تاپیک های بی ادبی و اصلا نمیترکونن ، اقایون هم دیگه ازاد شدن اجازه هر نوع توهینی رو دارن

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

ولی مثل قبل نیستن هزاربار تگ میکنی نمیان ، تاپیک های بی ادبی و اصلا نمیترکونن ، اقایون هم دیگه ازاد ...

چی بگم... ارع واقعا اقایون دیگه شورش و در اوردن

2825
2823
2791
2779
2792