2777
2789
عنوان

از یک تا ده چند میدین به چهرم📸 اررایش ندارم اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 73 پست
مرسی عزیزم❤️❤️مژه هام نمیریزه اکستنشن بزنم؟

من خودم دوسال مداوم اکستنشن میزدم چن ماهیه ریمو کردم اصلا مژه هام نریخت

اگه خواستی بری خیلی تحقیق کن حتما مژه کار خوب پیدا کن ک از بهترین مواد خوب استفاده کنه اگه از مواد فیک استفاده کنه یا کارش خوب نباشه مژه هات خراب میشه میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ریمو کردی؟

خسته شده بودم دوسال مداوم مژه میذاشتم یه بار برا عروسی آبجیم برداشتم فقط، بعد دوباره دوماه بعدش رفتم اکستنشن کردم هر سه هفته یا هرماه باید میرفتم ترمیم ولی خدایی خیلی خوشگل بود گاهی اصلا آرایش نمیکردم دیگه

خسته شده بودم دوسال مداوم مژه میذاشتم یه بار برا عروسی آبجیم برداشتم فقط، بعد دوباره دوماه بعدش رفتم ...

ای جانم چ خوب

عزیزم من قهوه ای بزارم یا مشکی؟

و اینکه مدل چی بزنم بهم ببشتر میاد؟

ای جانم چ خوبعزیزم من قهوه ای بزارم یا مشکی؟و اینکه مدل چی بزنم بهم ببشتر میاد؟

به نظرم مشکی قشنگتره قهوه ای چهرتو بور نشون میده

مدل ببین جیگرم اگه پر دوس داری مگا والیوم یا والیوم بزن من مگا میزدم چون خیلی پر دوس داشتم مگا والیوم خیلی پره والیوم یکم کمتره، اگه طبیعی و نچرال میخوای هیدن، کلاسیک بزن ک کاملا طبیعیه اصلا کسی هم نمیفهمه مژه کاشتی ولی من مثلا طبیعی دوس نداشتم

ای جانم چ خوبعزیزم من قهوه ای بزارم یا مشکی؟و اینکه مدل چی بزنم بهم ببشتر میاد؟

از نظر من برا اولین بار والیوم بزن ک نه خیلی پر باشه نه خیلی طبیعی چون ممکنه از مگا والیوم یا مدل طبیعیش خوشت نیاد اگه خواستی میتونی موقع ترمیم مدلشو تغییر بدی مدل سنجابی یا گربه ای هم قشنگه

از مژه کارت حتما نظر بگیر ببین اون چی میگه و چه مدلی به چهرت میاد اونا بیشتر بلدن