2777
2789
عنوان

چرا مردا انقدر خرن😐😐😐

232 بازدید | 26 پست

بابا چرا نمیفهمن عشق مراقبت میخواد توجه میخواد 

شوهرم فکر میکمه چون کاری ازش میخوام میکمه پس همون بسه

بابا محبت چی پس

قبلا کلی پیام خوب میداد کلی محبت الان هیچی!!! خیلی کم شده

من ریدم تو این زندگی اه

هزار بارم بهش گفتم نمیفهمه

منم ریدم

ولی خب مجردم

جهت همدردی گفتم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه حالا تو خیلی خوبی

😂😂غشش کردم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

عزیزم کلا وقتی میریم تو زندگی این محبت ها تبدیل میشه به کنار هم خوابیدن،مراقب هم بودن،پشت هم بودن،خریدن اون چیزی که دوس داری،و خیلی محبت های دیگه

قطعا پیام عاشقانه و حرفای خیلی احساسی یکم کم میشه