2777
2789
عنوان

بعضیاتون عقل ندارین راحتین

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 20 پست
عجب !!! مث بکارت ک دهه شصتیا براشون مهمه و الانیا نیگن بدم خودمونه بهر کی خواستیم میدیم و برا ازدواج ...

آره اعصابم خرد میشه از کارای غلط هم سن و سالام 

کاش همون دهه شصت به دنیا میومدم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
واقعا صحیح!باید مستقیم گفت تا گروه مد نظر متوجه بشن!خیلی بده که این روابط عادی بشه😑

میدونستم مخالفاش میریزن هم گزارش میزنن هم فحش میدن آخرم من تعلیق و لغو کاربری میشم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کنید سرتون تو زندگی خودتون باشه نه به کسی ربطی داره شما چ رفتاری میکنید نه به شما مربوطه بقیه چ رفتاری دارن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

سعی کنید سرتون تو زندگی خودتون باشه نه به کسی ربطی داره شما چ رفتاری میکنید نه به شما مربوطه بقیه چ ...

رفتار ما تا وقتی تو خونه ایم به خودمون مربوطه، وقتی وارد جامعه میشیم به همه مربوطه 

مث این میمونه که تو اجتماع یکی رو بکشی بعد بگی رفتار خودم به خودم مربوطه!

پس شما اول رو منطقت کار کن بعد نظر بده 

رفتار ما تا وقتی تو خونه ایم به خودمون مربوطه، وقتی وارد جامعه میشیم به همه مربوطه مث این میمونه که ...

اینکه یکیو بکشی جرم هست

شما حتی بلد نیستی کدوم موارد چ تو جامعه چ تو خونه به خود شخص مربوطه مثل روابطی ک خارج از عرف هست از نظر ما ولی برای ی شخص دیگ عادیه حالا اون شخص ک براش عادیه یا شما ک برات عادی نیست جفتتون به خودتون مربوطه مدیریت و کنترل روابط و زندگی هر شخصی دست خودشه رو خودتون متمرکز بشین 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اینکه یکیو بکشی جرم هستشما حتی بلد نیستی کدوم موارد چ تو جامعه چ تو خونه به خود شخص مربوطه مثل روابط ...

اینکه قبح ی کار آسیب زا رو واسه بقیه بشکنی و بقیه رو بهش تشویق کنی از جرم هم بدتره!! 

ادامه حرفایی که زدی رو برای خودت مرور کن حتما بدردت میخوره