2777
2789

من شوهرم شمال بودیم تا خونمون حدود ۶ ساعت فاصله هست تو این مدت خانوادم طبق عادت همیشه زنگ میزدن شوهرم اخرش گفت ۶ ساعته تو راهیم ۸ دفعه چراباید زنگ بزنن؟ که چی خوردین؟ کجا وایسادین؟ چرا دیر راه افتادین؟ معنی این بجز دخالت خانوادت چی میتونه باشه؟

گفتم نگرانن زنگ میزنن   ..گفت تو جاده ماشین خراب بشه ، تصادف کنیم، اصلا ماشین اتیش بگیره  خانوادت از فاصله ۳۰۰ کیلومتری چه کار میخوان بکنن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا منم خوشم نمیاد چه خانواده ی خودم چه خانواده ی همسرم موقع مسافرت زنگ میزنن. وقتی در شرایط عادی اصلا زنگ نمیزنن تا یک مسافرت میشه کلی زنگ میزنن حالا شما با ماشین بوده شاید نگران بودن. ولی من بعضی موقع ها اصلا با ماشین نبودیم وکلی زنگ میزدن اصلا خوشم نمیاد