2777
2789

سلام عزیزم  ببخشید یه سوال داشتم 

میگم من گناهی کردم 

فضولی کردم توی زندگی همسایه روبه رویی که خواستگارم هستن 

و اینکه واقعا خجالت میکشم از همشون با فضولی هایی که کردم و دیدن منو متاسفانههههه بدم دیدن (((( این ها پرده آشپزخونشون رو نمیکشن یه بار از توی دستشویی که بودم آشپزخونشون رو دیدم بعد برق دستشویی رو خاموش کردم و خواهرش رو دیدم اومد آب بخوره فووووری رفت کنار چون دیدمنووووووو😭😭😭😭😭))))))

بگین تروخدا چطور توی روشون نگاه کنم 

یه بار میرفتن بیرون پرده خونه رو کشیدم نشستم تو راهرو نگاهشون کردم و مامانش اومد جلوی پنجره😭😭😭😭😭 خیلی خجالت میکشم چی کار کنم 

نمیشه برم حلالیت بگیرم میشه شما بگین چی کار کنم ببخشن منو 

و میشه دعا کنید که من رو ندیده باشند موقع فضولی کردن توی زندگیشون😔 

ممنون میشم راهنماییم کنید

خخخ بیخیال بابا..فک کردم چیشده حالل

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خخخ بیخیال بابا..فک کردم چیشده حالل

بیخیال چیه بخدا کارم خیلی زشته 

اون دنیا بابت همش عذاب میکشم این دنیا هم شرمندگی خجالتی باید بکشم و سرم پایین باشه😭😭😭😔😔 

آخه یکی نیست بگه دختره ی فضووووووووووول بتوچههههههههههه گناه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال چیه بخدا کارم خیلی زشته اون دنیا بابت همش عذاب میکشم این دنیا هم شرمندگی خجالتی باید بکشم و س ...

اشکال نداره دیگه فوضولی نکن..ولی دیگه انقدرم به خودت سخت نگیر

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

فکر میکنن داشتی پسرشونو میپاییدی 😂 رو حساب فضولی و سرک کشیدن نمیزارن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چشم مرسی ❤️اما واقعا کارم خیلی زشت نبوده

شاید فکر کنن اتفاقی بوده و دید نمیزدی..نگا نکن دیگه ولی خودتم عذاب نده چیزی مهمی نیست واقعا

اشکال نداره دیگه فوضولی نکن..ولی دیگه انقدرم به خودت سخت نگیر

بعد یه کار خیلی زشت دیگه هم انجام میدم اینه که از طریق آیدی خواهرش میرم پروفایل ایناش رو میبینم تو تلگرام این کارمم زشته بعد فهمیده ؟؟؟؟

فکر میکنن داشتی پسرشونو میپاییدی 😂 رو حساب فضولی و سرک کشیدن نمیزارن

چی بگم اما روز فضولی هم میزارن میگن فوضول دختر هی سرش هست تو زندگی ما اصلا گناه هم داره توبههههه هم نمیکنم 😭😔 لنقدر گناه کارمممممممممممم 

بعد یه کار خیلی زشت دیگه هم انجام میدم اینه که از طریق آیدی خواهرش میرم پروفایل ایناش رو میبینم تو ت ...

خب قصدتون ازدواجه؟ که انقدر به فکرشی؟